Katarzyna Zdanowicz
Moderator: Łukasz
Re: Katarzyna Zdanowicz
Pewnie najważniejsze jest czy sama by chciała. Do odważnych świat należy. Ale narazie 3 miejsca Poranka są w miarę stabilnie obsadzone. Można na "coś" liczyć pewno najwcześniej w okolicach urlopów wakacyjnych. Ale to też nic pewnego.
Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
K. Werner też sobie źle nie radziła. Nie prowadziła może charyzmatycznie, ale niczego innego nie należało się spodziewać i K. Zdanowicz też nic innego nie pokaże - odpowiednika Kuźniara w spódnicy na razie w TVN24 nie znaleziono. I tak trzymać :stop:Camilo pisze:Poranki Zdanowicz z Polsat News trochę pamiętam i wcale sobie źle nie radziła. A formuła czy to w TVN24, czy w PN jest wszędzie taka sama.
przed chwilą w przerywniku było zbliżenie na Kasie i widać było jak coś robi w telefonie
szkoda, że w przerywniku żadne (chyba) ujęcie nie pokazało Kasi w całości - a jest czego żałować, bo dziś jest w spódniczce 

-
- Nowicjusz
Dajcie jakieś zdjęcia.
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
Tak pięknie tam nie jest, by każdego pytali o zdanie, co chce prowadzić. :stop:maxxx pisze:Pewnie najważniejsze jest czy sama by chciała. Do odważnych świat należy.
K. Werner z tego co pamiętam zaliczyła kilka niefortunnych wypowiedzi i żenujących sytuacji. :cicho:nouze pisze:K. Werner też sobie źle nie radziła. Nie prowadziła może charyzmatycznie, ale niczego innego nie należało się spodziewać i K. Zdanowicz też nic innego nie pokaże - odpowiednika Kuźniara w spódnicy na razie w TVN24 nie znaleziono.
Zresztą ja nie oczekuję żadnego ognia. :rozglada:

Szare rajstopy - nic specjalnegotomekkk81 pisze:szkoda, że w przerywniku żadne (chyba) ujęcie nie pokazało Kasi w całości - a jest czego żałować, bo dziś jest w spódniczce
-
- Nowicjusz
Chyba znowu Kasia obcięła włosy. Czy tylko mi się tak zdaje ?
Szkoda .
Szkoda .
I te same czarne platformy. Kasia musi je bardzo lubić, bo występuje w nich od początku jak ja do TVN przyjęli..nouze pisze: Szare rajstopy - nic specjalnego
Prawda, ale mi się te platformy jeszcze nie znudziły :rozglada: Co innego gdyby była w Porankach, ale tu jest usprawiedliwiona, bo i tak widać je tylko krótko na koniec serwisu - do tego z dalekiego planu (i tak samo krótko w podsumowaniach tygodnia)
Przyznam, że w tym uczesaniu nawet ładnie Pani Kasi. Z całą pewnością lepiej niż z jej początków w TVN24.
Jak to nic specjalnego?? Bardzo elegancko i sexownie, zwłaszcza że szpilka taka wysoka!nouze pisze:Szare rajstopy - nic specjalnego

Możecie mnie przekonywać, grozić, a nawet rzucać w ryło śnieżkami z niespodzianką - w tej fryzurze, w tej czerni (i kilkoma innymi widocznymi dziś elementami, o których nie ma co rozprawiać :spiewa: ) Katarzyna jest piekielnie ponętna