Moderator: Łukasz
No dobra, może jest tak czasem. :spiewa: Ale dziwnym trafem, zawsze to "uduszanie" jest po mojej linii, może dlatego mi to nie przeszkadza, po prostu się z nią zgadzam.e900 pisze:Nie chodzi mi o typową politykę, ale nieraz jak sobie jednego gościa upatrzy to go mało nie udusi![]()
E tam, tylko ciekawiej się dyskutuje.Tak myślałem, że tym co napiszę to się narażę ale cóż
Na tą chwile nadaje sie tam, gdzie jest. Po prostu.Camilo pisze:Za żadne skarby nie nadaje się do poranków ani niczego w tym stylu
Ostatnio to chyba nawet tam miala małą polemikę z Moniką Olejnik na temat słuszności rozmowy z za przeproszeniem Grzegorzem Braunem(Dodam jeszcze, że dosyć ciekawie i przemyślanie pisze na Twitterze.
Nie sposób się nie zgodzić.Krótko mówiąc jest po prostu dobra w tym co robi.Pelikan pisze:Według mnie jest dziennikarką o jednej z najlepszych dykcji w polskiej telewizji.
maxxx pisze:Ostatnio to chyba nawet tam miala małą polemikę z Moniką Olejnik na temat słuszności rozmowy z za przeproszeniem Grzegorzem Braunem(Dodam jeszcze, że dosyć ciekawie i przemyślanie pisze na Twitterze.24 )
Może ma jakieś problemy osobiste z tym związanezboczony pisze:Trochę ją poniosło. Ciekawe o co chodziło jej z tym antyperspirantem
Użytkownicy przeglądający to forum: Klaus i 12 gości