Ciekawostki telemetryczne

Dyskusje na temat pozostałych stacji telewizyjnych.

Moderator: Łukasz

szym
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: szym »

Hmmm... TVN siĂŞ poprawiÂł i na stroce internetowej sa juÂż aktualne dane!

Niestety "Najs³absze ogniwo" pojawi³o siê w nich tylko raz [29 wrzeœnia, podawa³em ju¿]. Czêœciej pojawia siê "Moja krew", wg. mnie program doœÌ jarmarczny.
:)
Maciek
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Maciek »

Z drugiej jednak strony, bardzo czĂŞsto pojawia siĂŞ "Wyprawa Robinson", ktĂłra notuje caÂłkiem niezÂłe ratingi! Jupi! :D :wink:
MIEJSCE NA TWOJĄ REKLAMĘ
Awatar użytkownika
michos
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

Post autor: michos »

Pewnie ÂŁukasz albo Michos kupili wiec jesli mogÂą to niech zeskanujÂą
NIe kupiÂłem :!: Codziennie to ja kupujĂŞ "GW" a fakt od czasu do czasu tzn.gdzieÂś 2 razy w tygodniu :!: ZresztÂą to co najwaÂżniejsze ty nam skanujesz :!: Poza tym nie mam skanera wiĂŞc skan nie jest moÂżliwy :!:
Awatar użytkownika
Bartek
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Bartek »

dzis w fakcie nie ma wynikow :(. jest tylko o tym,ze tlumy odpowiedzialy na apel o krew dla marcina i ze poznan tez zbiera krew oraz nagroda dla cebuli i ze geje powinni wyjsc z ukrycia :wink:
ArO
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: ArO »

Obrazek

He he w ten czwartek "Fakty" nawet nie zbliÂżyÂły sie do "WiadomoÂści" ktĂłre miaÂły aÂż 6 mln. :D
Ten podpis został ocenzurowany przez redakcję tvnfakty.pl :)
Anonymus
Bywalec
Bywalec

Post autor: Anonymus »

no wÂłasnie
raz ró¿nica jest niewielka a raz taka du¿a, ze coœ
szkoda... :cry:
Każdego dnia toczy się życie - Jesteśmy po to aby je pokazać - Cała prawda całą dobę - TVN24
TVN - PROGRAMOWO NAJLEPSZA
Maciekw
Bywalec
Bywalec
Kontakt:

Post autor: Maciekw »

Wooooww Fakty wygraÂły z wieczorynkÂą, jupi, jupi, jupi :wink:
ArO
Stały bywalec
Stały bywalec

Ehh maÂłe radoÂści :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:

Nie wygraÂły z "WiadomoÂściami" co przynajumniej w ten czwartek bardzo waÂżne. Poczekajmy do niedzieli, a "Gumisie" ktĂłre sÂą coraz bliÂżej 5 mln pokonajÂą "Fakty"
:twisted:
doktorfaustus1
Fan Forum
Fan Forum
Kontakt:

Post autor: doktorfaustus1 »

Nie martwcie siê - Pszczó³ka Maja i tak po³o¿y na ³opatki ca³e te Fakty - tylko Gucio musi wreszcie bardziej sie postaraÌ i popracowaÌ nad swoim imagine.
Za co można dostać tutaj bana? Za pisanie na innym niż Łukasza forum. Czy to jest wolność, o którą 15 lat temu walczono? Czy to są ideały pomarańczowej rewolucji, której wstążeczkę nasz Admin dał kilka miesięcy temu na swojej stronie? Wątpie....
Kajetan
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: Kajetan »

szymcio9 pisze:Hmmm... TVN siĂŞ poprawiÂł i na stroce internetowej sa juÂż aktualne dane!

Niestety "Najs³absze ogniwo" pojawi³o siê w nich tylko raz [29 wrzeœnia, podawa³em ju¿]. Czêœciej pojawia siê "Moja krew", wg. mnie program doœÌ jarmarczny.
Ja tam "Moj¹ krew" lubiê, choÌ przegapi³em dwa odcinki (program lubiê mo¿e tylko dlatego, ¿e lubiê Magdê Mo³ek). Ale nie martwmy siê! To, ¿e Najs³absze ogniwo ju¿ wiêcej razy siê nie pojawi³o nie znaczy ¿e ma nisk¹ ogl¹dalnoœÌ. Pewnie czêsto jest zbli¿ona do 2 milionów widzów :D

Ciekawostka: wielu uwaÂża, Âże CIAO DARWIN to program dla debili, a tu proszĂŞ:np. odcinek z 16.10.04 obejrzaÂło 2 349 429 :wink:
http://www.tvnfakty.pl - wszystkie fakty o TVN

BrzydUla - poniedziałek-piątek, godz. 17:55
(tvn) programowo najlepsza
doktorfaustus1
Fan Forum
Fan Forum
Kontakt:

Post autor: doktorfaustus1 »

Kaseta, jak myÂślisz to dobrze, czy Âźle? Obecnie istniejÂą rĂłzne dane - wedÂług jednych wyÂższe wyksztaÂłcenie w Polsce ma tylko 4% obywateli, wedÂług drugich aÂż 10% Podane przez Cibie wyniki oglÂądalnoÂści programu Ciao Darwin skÂłaniajÂą mnie do zaakceptowania owych 4%.
Za co można dostać tutaj bana? Za pisanie na innym niż Łukasza forum. Czy to jest wolność, o którą 15 lat temu walczono? Czy to są ideały pomarańczowej rewolucji, której wstążeczkę nasz Admin dał kilka miesięcy temu na swojej stronie? Wątpie....
Awatar użytkownika
michos
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

Post autor: michos »

Ciekawostka: wielu uwaÂża, Âże CIAO DARWIN to program dla debili, a tu proszĂŞ:np. odcinek z 16.10.04 obejrzaÂło 2 349 429
Ja nie mĂłwiÂłem, Âże polacy to mÂądry narĂłd. :!: Ludzi przyciÂąga tania i gÂłupia rozrywka. :twisted: Wiele osĂłb patrzy siĂŞ na wszystko co leci w tv i wiele programĂłw jest oglÂądanych przez te same osoby :!: :!: :!:
Pamiêtajmy, ¿e wiêkszoœÌ osónb które to ogl¹da to emeryci i renciœci i ludzie bezrobotni. :!: Du¿o osób z wy¿szym wykszta³ceniem nawet nie ogl¹da telewizji a nawet jak ogl¹da to patrzy siê na bardziej wartoœciowe programy :!: :!: :!:
ArO
Stały bywalec
Stały bywalec

Apropos oglÂądalnoÂści to wczoraj KrzyÂś Ibisz mĂłwiÂł, ze w czwartek padÂł rekord "Baru VIP" (wyniki na skanie).
Kajetan
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: Kajetan »

Ja lubiĂŞ Ciao Darwin i nie mĂłwiĂŞ, Âże jest do program bardzo mÂądry. Jest to poprostu program rozrywkowy. WolĂŞ jednak to niÂż BAR VIp...

A w prasie czytaÂłem, Âże Krzysiek Ibisz martwiÂł siĂŞ o to, Âże w Polsacie nie znajdzie juÂż sobie miejsca, po tym jak zakoĂączÂą BAR Vip. Ma to bowiem byĂŚ edycja ostatnia! (NARESZCIE :D ). Producenci w koĂącu zmÂądrzali i stwierdzili, Âże formuÂła BARU juÂż siĂŞ wyczerpaÂła...

No a Polski naród za m¹dry chyba nie jest. Taki pi¹ty BAR nadal ogl¹daj¹ miliony, choÌ w poniedzia³ki, wtorki i œrody czêsto Ogniwo wygrywa z BAREM (oczywiœcie o tej porze wygrywa Dwójka i M jak mi³oœÌ) :wink:
http://www.tvnfakty.pl - wszystkie fakty o TVN

BrzydUla - poniedziałek-piątek, godz. 17:55
(tvn) programowo najlepsza
szym
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: szym »

kaseta89 pisze:Taki piÂąty BAR nadal oglÂądajÂą miliony, choĂŚ w poniedziaÂłki, wtorki i Âśrody czĂŞsto Ogniwo wygrywa z BAREM
SkÂąd masz takie informacje?
:)
ODPOWIEDZ