Anita Werner
Moderator: Łukasz
-
- Nowicjusz
Re: Anita Werner
Gdzieś w internecie przeczytałem, że Anita odchodzi z tvn, ale nie mogę teraz tego znaleźć, a coś mi się to wydaje mało realne.
Nawet mnie nie strasz. Gdzie? Co? Jak? Oby jednak nie. A jeśli już, to oby wiadomo było co dalej z Nią się dziejemlodypolityk pisze:Gdzieś w internecie przeczytałem, że Anita odchodzi z tvn, ale nie mogę teraz tego znaleźć, a coś mi się to wydaje mało realne.

"Gdy kobieta, która ma tak wiele do powiedzenia milczy, cisza może być ogłuszająca."
-
- Początkujący
Re: ???
Przyznała w programie u Magdy Mołek że ma duuuużo,duuużo urlopu zaleglegomatik pisze:Rok temu jej urlop trwał ok. 2,5 miesiąca.enigma13 pisze:Czy już wcześniej bywała na tak długich urlopach?...

miejmy nadzieje że to tylko o urlop chodzi
Dzisiaj o 19:00 ! 

-
- Początkujący
Jak dla mnie najważniejsze, że w ogóle już się pojawiła 

"Gdy kobieta, która ma tak wiele do powiedzenia milczy, cisza może być ogłuszająca."
a co tak jej nie lubisz?
Przeczytaj raz jeszcze wypowiedzi, bo chyba coś przeoczyłeś 

już jest
subtelna, dostojna, piękna, jak zawsze w formie, rozświetliła studio Faktów o 19
pewnie szusowała na nartach przed zawodami TVNu, mam nadzieje, że w tym roku kobiety startują z mężczyznami razem i że Anitka pokaże samcom gdzie ich miejsce w szeregu

subtelna, dostojna, piękna, jak zawsze w formie, rozświetliła studio Faktów o 19
pewnie szusowała na nartach przed zawodami TVNu, mam nadzieje, że w tym roku kobiety startują z mężczyznami razem i że Anitka pokaże samcom gdzie ich miejsce w szeregu
Widać, że wypoczęta. A opalona "goglowo" 

-
- Początkujący
Nie jest łatwo p. Redaktor. Tak to jest po urlopie .... Do zobaczenia jutro 

Oj, chyba faktycznie coś nie tak z czytaniem ze zrozumieniem3405t pisze:a co tak jej nie lubisz?

CIESZĘ się przede wszystkim z tego, że już wróciła, bo choć rozumiem prawo do urlopu i jak najbardziej chcę, by wypoczęła, to już mi Jej bardzo brakowało.
Widać, oj widać, że jest ładnie opalona