TVN: sprawy biężące (dyskusja ogólna o stacji i Grupie TVN Discovery Polska)
Moderator: Łukasz
Re: TVN: sprawy bieżące
No nieźle, może być fajnie
Od najbliższego poniedziałku:
12:40 Detektywi
13:15 Ostry dyżur
14:15 Ukryta prawda
15:20 W-11 Wydział Śledczy
16:05 Rozmowy w toku
17:00 Sędzia Anna Maria Wesołowska
18:00 ....
Sobota, 19.01
20:00 Uwierz w ducha (dodatkowa pozycja programu)
22:35 W chmurach (zmiana godziny)
00:45 8. mila (dodatkowa pozycja programu)
Anulowano: Facet z ogłoszenia, W sieci zła
12:40 Detektywi
13:15 Ostry dyżur
14:15 Ukryta prawda
15:20 W-11 Wydział Śledczy
16:05 Rozmowy w toku
17:00 Sędzia Anna Maria Wesołowska
18:00 ....
Sobota, 19.01
20:00 Uwierz w ducha (dodatkowa pozycja programu)
22:35 W chmurach (zmiana godziny)
00:45 8. mila (dodatkowa pozycja programu)
Anulowano: Facet z ogłoszenia, W sieci zła
Agencja TVN (x-news)
Nie wiedziałem, gdzie umieścić tę wiadomość, dlatego postanowiłem założyć nowy temat.
http://media2.pl/media/100169-Materialy ... i-TVN.html
http://media2.pl/media/100169-Materialy ... i-TVN.html
KKK
W dzisiejszym TeleTygodniu Miszczak zdradził, że nagrano nowy odcinek programu "Cela nr".
Nie zdziwiłbym się, jakby w ostateczności nowa seria programu była, ale w TTV.
-
- Bywalec
To ma być tylko jeden odcinek - tak mówi w Tele Tygodniu Edward Miszczak.matik pisze:Nie zdziwiłbym się, jakby w ostateczności nowa seria programu była, ale w TTV.
fajnie, że to zrobili, szkoda, że tylko jeden. chociaż w sumie lepiej 1 niż w ogóle.
Emisja: jutro 23:30 w ramach programu "Superwizjer"Adrian ;P pisze:W dzisiejszym TeleTygodniu Miszczak zdradził, że nagrano nowy odcinek programu "Cela nr".
TVN powinien coś zrobić ze swoim kontem na YouTube. Filmy, które się tam pojawiają są wstawiane z dużym opóźnieniem. Dzisiaj pojawiły się dopiero występy z X Factora z odcinka 10. Często zwiastuny programów są wstawiane też już po emisji danego serialu albo kilkadziesiąt minut przed emisją, co jest bez sensu. Osoby, które są odpowiedzialne za ten kanał powinny chyba zostać zmienione...
-
- Czasem tu wpada
Dzisiaj wysłałem do nich maila z prośbą o wrzucanie większej ilości występów z XF. 

To nie jest brak odpowiedzialności ludzi, którzy się tym zajmują ze strony TVN-u. To jest realizacja strategii wyznaczonej przez stację. TVN nie umieszcza filmików programów, lub umieszcza je szczątkowo - albo z opóźnieniem lub też fragmenty, bo chce aby ludzie oglądali programy na tvn player i na stronach TVNu - podbijając w ten sposób licznik odwiedzin swoich stron i tvn player i całkiem nieźle im to wychodzi, bo faktycznie TVN player cieszy się dużą popularnością - sam osobiście często korzystam i oglądam tam X-Factor, bo niestety nie zawsze mam TV. Choć osobiście również chciałbym żeby TVN był aktywny na YT 

Re: Moje zdanie o TVN24
Jak wynika z innego forum - do transmisji gali w HD TVP pożyczyła od TVN-u jeden z wozów transmisyjnych.
Chyba nie szykują się w TVN jakieś zmiany związane z niedzielną żałobą? W TVN Style jedynie anulowano "Magiel towarzyski". Nie wiem jak z TVN, ale ewentualnie nie będzie powtórki "Mam Talent" - reszta pozycji powinna spokojnie przejść, chociaż póki co nie ma żadnego komunikatu na temat zmian.
TVN nie ma obowiązku poprawiania ramówki w związku z żałobą narodową.