[TVN] X FACTOR
Moderator: Łukasz
Re: X FACTOR
Z wiosennej ramówki reklamują na razie.chyba tylko te pseudo seriale i PNŻ. Innych spotów nie widziałem i wspólnego też. Pewnie od poniedziałku zaczną.
już na tvn.pl gorąco
CO masz na myśli?
A propos nowej czołówki. Jak w starej można było po prostu wyciąć ten fragment jak X leci w stronę wysp, tak w nowej czołówce niemożliwe jest praktycznie wycięcie dużego fragmentu miasta, nad którym X przelatuje, więc wreszcie w czołówce pojawi się polski akcent - najpewniej Warszawa. Bo wątpię, że zostawią widok na Londyn.
Wolałbym tylko, aby do nowej czołówki dopasowali starą muzykę. Nowa jest zbyt metaliczna, nie podoba mi się.
Wolałbym tylko, aby do nowej czołówki dopasowali starą muzykę. Nowa jest zbyt metaliczna, nie podoba mi się.
Mogli by w tej edycji wprowadzić wzorem UK program eXtra Factor (kulisy programu) który nadawany był by w soboty o 21:50 na antenie TVN 7 kanał dostępny naziemnie (DVB-T)
Mogliby, tak jak kiedyś do You Can Dance i Tańców z gwiazdami, ale wiesz jak to jest. Pewnie nieprędko. Oby chociaż planowali (symbolicznie) 4 jurora/mentora w 4 edycji :mhm:alik79 pisze:Mogli by w tej edycji wprowadzić wzorem UK program eXtra Factor (kulisy programu) który nadawany był by w soboty o 21:50 na antenie TVN 7 kanał dostępny naziemnie (DVB-T)
W ogóle ciekawe jak tym razem będzie z pewną kwestią, która od 1 edycji wzbudzała we mnie zażenowanie... Mam na myśli siedzenie na dupie jurorów po występach gwiazd. (o angielski prowadzącego już nie muszę na szczęście się bać i wstydzić)
Wydaję mi się, że jeżeli coś takiego byłoby planowane (czytaj: kulisy programu) to dawno byśmy o tym wiedzieli
... może w przyszłej edycji

... może w przyszłej edycji

Właśnie wyemitowali reklamówkę XF i X na końcu i muzyka były ze starej czołówki, więc chyba za wcześnie się cieszyliśmy.
Ale muzyka i grafika zapewne będą zmienione w czołówce - zresztą było to widać i słychać w materiale "Faktow". Poza tym muzyka ze starej czołówki nadal jest obecna w brytyjskiej edycji programu - szczególnie w momencie, kiedy jest ogłaszany zwycięzca programu.
Jeśli już jesteśmy w temacie czołówek to na YouTube znalazłem zrobioną przez kogoś zapowiedź polskiej gwiazdy wzorem edycji brytyjskiej:
http://www.youtube.com/watch?v=5978fc4f95U
Wygląda to bardzo dobrze.
Re: X FACTOR / fanpage facebook
Ale beznadziejnie jest prowadzony oficjalny fanpage X-Factora na Facebooku... ;p
Nawet moją znajomą zbanowali tam za (kulturalną, nie jakąś chamską) krytykę. Żałosne :)
Nawet moją znajomą zbanowali tam za (kulturalną, nie jakąś chamską) krytykę. Żałosne :)
Najpierw musi taka gwiazda do nas przyjechaćDebeet pisze:Jeśli już jesteśmy w temacie czołówek to na YouTube znalazłem zrobioną przez kogoś zapowiedź polskiej gwiazdy wzorem edycji brytyjskiej:

-
- Czasem tu wpada
Najbardziej ciekawi mnie kiedy TVN ma zamiar odświeżyć stronę internetową 

Podejrzewam, że może się to stać w dzień pierwszego odcinka live, jak to było w przypadku Mam Talent. Nowa czołówka wzorem XF 2011 UK też może pojawić się dopiero wtedy.
Nowa czołówka będzie od 1 odcinka.r_r16 pisze:Podejrzewam, że może się to stać w dzień pierwszego odcinka live, jak to było w przypadku Mam Talent. Nowa czołówka wzorem XF 2011 UK też może pojawić się dopiero wtedy.