Beata Tadla
Moderator: Łukasz
Re: Beata Tadla - Najgorętszy transfer 2012 (TVN -> TVP)
A tak w ogóle, to zdaje się nie jest już pierwsza impreza na jaką przyszła z Furgalskim. Takich doniesień, prawdziwych czy fałszywych, że to jej partner Pani Beata nie uniknie.
To, że że przyszła z nim na imprezę to jedno ale wśród licznych zdjęć z balu można znaleźć i takie, na których okazuje p. Furgalskiemu dość daleko posunięto czułość, że się tak wyrażę. Oczywiście to może być kwestia przypadkowego ujęcia chytrze wyłuskanego przez fotografa al powody do plotek się potęgują.
Dzięki za capsy. Właśnie miałem pisać tu w tej sprawie 

zauważyłem jak przeszła do TVP to stała się bardziej imprezowa niż dziennikarskamatik pisze:A tak w ogóle, to zdaje się nie jest już pierwsza impreza na jaką przyszła z Furgalskim. Takich doniesień, prawdziwych czy fałszywych, że to jej partner Pani Beata nie uniknie.
-
- Nowicjusz
U nas w Polsce kto w telewizji wystepuje to od razu " GWIAZDA", szybko się ludziom w głowie psuje.....taka prawda,smutna ale prawdziwa :mhm:
Wczoraj, niestety, nie znalazłem czasu na zrobienie capsów... 

http://www.pudelek.pl/artykul/52723/tad ... t_sa_para/
Szczerze powiedziawszy, to nie wiem co o tym myśleć?
Szczerze powiedziawszy, to nie wiem co o tym myśleć?
Królowe Balu Dziennikarza były dwie: piersi Beaty Tadli
http://www.kozaczek.pl/plotka.php?id=42742
http://www.kozaczek.pl/plotka.php?id=42742

wideoportal.pl

plotek.pl
Ostatnio przeglądałem zdjęcia (chyba na wirtualnemedia.pl) z Balu Dziennikarzy i zauważyłem (wreszcie!) piękną i NATURALNĄ twarz B.Tadli!
W Wiadomościach i Kawie czy herbacie? wielokrotnie twarz p.Beaty wygląda jakby była potraktowana milionem kosmetyków, z których stworzyła się warstwa 'nowej skóry' - w dużej mierze to też kwestia oświetlenia.
Co prawda nie oglądam zbyt często tych programów, ale widać to bardzo dobrze na capsach.
W Wiadomościach i Kawie czy herbacie? wielokrotnie twarz p.Beaty wygląda jakby była potraktowana milionem kosmetyków, z których stworzyła się warstwa 'nowej skóry' - w dużej mierze to też kwestia oświetlenia.
Co prawda nie oglądam zbyt często tych programów, ale widać to bardzo dobrze na capsach.
Szczerze mówiąc mnie o wiele bardziej podoba się jej twarz w "Wiadomościach" i "KcH" niż na jakichś imprezach. Może to dlatego, że nie lubię mocnego makijażu u kobiet. 

-
- Fanatyk :)
@wafel ma rację, że bardzo dużo zależy od oświetlenia ( coraz bardziej się o tym przekonuję )
Bardzo dużo zależy też od ręki i gustu charakteryzatora.
Bardzo dużo zależy też od ręki i gustu charakteryzatora.