[TVN] X FACTOR

Dział poświęcony zakończonym produkcjom Grupy TVN Discovery Polska.

Moderator: Łukasz

wafel
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Re: X FACTOR

Post autor: wafel »

3405t pisze:jakim gamoniem trzeba być, żeby się na coś takiego zgodzić...
DOKŁADNIE.
Chociaż bardzo możliwe jest to (ja tylko przypuszczam), że agencja reklamowa TVP INFO nie jest jakoś ściśle powiązana z samym kanałem telewizyjnym ...
Trzeciak
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Trzeciak »

Z tego, co wiem, to reklamy wideo na serwisy internetowe TVP sprzedaje samo Biuro Reklamy i Handlu TVP, a dyrektora Biura Reklamy powołuje sam prezes TVP - więc jest to organizacja ściśle związana z TVP.

Inna sprawa - w Soul City (ćwierćfinalistów poprzedniej edycji) śpiewa osoba, która jest prezenterką w jednym z regionalnych ośrodków TVP.
kuba1245ab
Początkujący
Początkujący

Post autor: kuba1245ab »

Dla pieniędzy wszystko... :D
bartek09
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: bartek09 »

Dzisiaj Czesław w DDTVN na pytanie jaką dostał kategorię odpowiedział, że nie wie. Czyżby nie zostały one jeszcze przydzielone? Może w tym roku jurorzy dowiedzą się telefonicznie? :D
3405t
Bywalec
Bywalec

Post autor: 3405t »

kuba1245ab pisze:
Dla pieniędzy wszystko... :D
ale gdyby TVP wyemitowało by coś odjazdowego w sobotę o 20:00 by mieli więcej kasy
Trzeciak
Fan Forum
Fan Forum

bartek09 pisze:Dzisiaj Czesław w DDTVN na pytanie jaką dostał kategorię odpowiedział, że nie wie. Czyżby nie zostały one jeszcze przydzielone? Może w tym roku jurorzy dowiedzą się telefonicznie? :D
Typowy blef Mozila. Pewnie już od 7 lutego (po Bootcampie) wiedzą, kto ma jakie grupy przydzielone. To, kto jakie drużyny dostanie pewnie jest trzymane w tajemnicy, aż do emisji odcinka z tego etapu, który zostanie wyemitowany prawdopodobnie 30 marca - czyli w Wielką Sobotę.
bartek09
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Trzeciak pisze:
bartek09 pisze:Dzisiaj Czesław w DDTVN na pytanie jaką dostał kategorię odpowiedział, że nie wie. Czyżby nie zostały one jeszcze przydzielone? Może w tym roku jurorzy dowiedzą się telefonicznie? :D
Typowy blef Mozila. Pewnie już od 7 lutego (po Bootcampie) wiedzą, kto ma jakie grupy przydzielone. To, kto jakie drużyny dostanie pewnie jest trzymane w tajemnicy, aż do emisji odcinka z tego etapu, który zostanie wyemitowany prawdopodobnie 30 marca - czyli w Wielką Sobotę.
No tak, ale mógł przecież po prostu powiedzieć, że nie może zdradzić, a on powiedział: "tego nie wiem, nic nie wiem". No, ale może faktycznie tak tylko powiedział.
TheXF
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: TheXF »

Teoretycznie Kubie wypada mieć w 3 sezonie grupy, ale wątpię że tak będzie, bo by "płakał". ;p
felek
Bywalec
Bywalec

Post autor: felek »

A kto powiedział, że np. Kuba musi mieć grupy albo Czesław młodych? Mam nadzieje, że nie będzie tak, że wszyscy będą mieli to czego jeszcze nie mieli - inaczej nie widze sensu trzymania tego w tajemnicy ;)
Trzeciak
Fan Forum
Fan Forum

Taka ciekawostka - w holenderskiej edycji programu "X Factor" jurorzy o tym jakie grupy dostają dowiadują się jeszcze przed castingami - wtedy odbywa się tzw. losowanie kopert, a wynik jest już podany na grunt publiczny.
TheXF
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

felek pisze:A kto powiedział, że np. Kuba musi mieć grupy albo Czesław młodych? Mam nadzieje, że nie będzie tak, że wszyscy będą mieli to czego jeszcze nie mieli - inaczej nie widze sensu trzymania tego w tajemnicy ;)
Nikt nie powiedział. Tylko czysto-teoretycznie, bo miał już 2 pozostałe grupy :) choć nie ukrywam, że chciałbym zobaczyć jak "zmaga się" ze słabszą (przypuszczalnie) grupą.
r_r16
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: r_r16 »

Przed chwilą pojawił się nowy zwiastun X Factor. Pokazana została w nim prawie cała nowa czołówka.
TheXF
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

r_r16 pisze:Przed chwilą pojawił się nowy zwiastun X Factor. Pokazana została w nim prawie cała nowa czołówka.
Niezbyt widowiskowe "przedstawienie" z osobna jurorów. Wyglądało jak <przed "interwencją" komputera>. Pusta, przyciemniona niebieskawa ściana + odwrócenie się jurora.
bartek09
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Zastanawiam się, czy jutro pojawi się nowa strona. No bo gdyby chcieli zostawić tą obecną to chociaż by ją trochę zaktualizowali (w polu "prowadzący" dalej jest zdjęcie Jarka), nie wspominając już o tym, że przydałoby się umieścić odświeżone logo. A skoro Mam Talent dostał nową stronę, to i w przypadku X Factora powinno być podobnie. W końcu TVN tak stawia na tą promocję w internecie...
Trzeciak
Fan Forum
Fan Forum

Ale stare logo nadal zostaje m. in. na planszach podczas castingów do programu.
ODPOWIEDZ