3405t pisze:jakim gamoniem trzeba być, żeby się na coś takiego zgodzić...
DOKŁADNIE.
Chociaż bardzo możliwe jest to (ja tylko przypuszczam), że agencja reklamowa TVP INFO nie jest jakoś ściśle powiązana z samym kanałem telewizyjnym ...
Z tego, co wiem, to reklamy wideo na serwisy internetowe TVP sprzedaje samo Biuro Reklamy i Handlu TVP, a dyrektora Biura Reklamy powołuje sam prezes TVP - więc jest to organizacja ściśle związana z TVP.
Inna sprawa - w Soul City (ćwierćfinalistów poprzedniej edycji) śpiewa osoba, która jest prezenterką w jednym z regionalnych ośrodków TVP.
Dzisiaj Czesław w DDTVN na pytanie jaką dostał kategorię odpowiedział, że nie wie. Czyżby nie zostały one jeszcze przydzielone? Może w tym roku jurorzy dowiedzą się telefonicznie?
bartek09 pisze:Dzisiaj Czesław w DDTVN na pytanie jaką dostał kategorię odpowiedział, że nie wie. Czyżby nie zostały one jeszcze przydzielone? Może w tym roku jurorzy dowiedzą się telefonicznie?
Typowy blef Mozila. Pewnie już od 7 lutego (po Bootcampie) wiedzą, kto ma jakie grupy przydzielone. To, kto jakie drużyny dostanie pewnie jest trzymane w tajemnicy, aż do emisji odcinka z tego etapu, który zostanie wyemitowany prawdopodobnie 30 marca - czyli w Wielką Sobotę.
bartek09 pisze:Dzisiaj Czesław w DDTVN na pytanie jaką dostał kategorię odpowiedział, że nie wie. Czyżby nie zostały one jeszcze przydzielone? Może w tym roku jurorzy dowiedzą się telefonicznie?
Typowy blef Mozila. Pewnie już od 7 lutego (po Bootcampie) wiedzą, kto ma jakie grupy przydzielone. To, kto jakie drużyny dostanie pewnie jest trzymane w tajemnicy, aż do emisji odcinka z tego etapu, który zostanie wyemitowany prawdopodobnie 30 marca - czyli w Wielką Sobotę.
No tak, ale mógł przecież po prostu powiedzieć, że nie może zdradzić, a on powiedział: "tego nie wiem, nic nie wiem". No, ale może faktycznie tak tylko powiedział.
A kto powiedział, że np. Kuba musi mieć grupy albo Czesław młodych? Mam nadzieje, że nie będzie tak, że wszyscy będą mieli to czego jeszcze nie mieli - inaczej nie widze sensu trzymania tego w tajemnicy
Taka ciekawostka - w holenderskiej edycji programu "X Factor" jurorzy o tym jakie grupy dostają dowiadują się jeszcze przed castingami - wtedy odbywa się tzw. losowanie kopert, a wynik jest już podany na grunt publiczny.
felek pisze:A kto powiedział, że np. Kuba musi mieć grupy albo Czesław młodych? Mam nadzieje, że nie będzie tak, że wszyscy będą mieli to czego jeszcze nie mieli - inaczej nie widze sensu trzymania tego w tajemnicy ;)
Nikt nie powiedział. Tylko czysto-teoretycznie, bo miał już 2 pozostałe grupy :) choć nie ukrywam, że chciałbym zobaczyć jak "zmaga się" ze słabszą (przypuszczalnie) grupą.
Zastanawiam się, czy jutro pojawi się nowa strona. No bo gdyby chcieli zostawić tą obecną to chociaż by ją trochę zaktualizowali (w polu "prowadzący" dalej jest zdjęcie Jarka), nie wspominając już o tym, że przydałoby się umieścić odświeżone logo. A skoro Mam Talent dostał nową stronę, to i w przypadku X Factora powinno być podobnie. W końcu TVN tak stawia na tą promocję w internecie...