Wstajesz i wiesz / Wstajesz i weekend
Moderator: Łukasz
Re: Poranek TVN24
Jakoś wątpię żeby to była ona. Jeżeli już ma być to kobieta to stawiałbym na Dagmarę K. W pierwszej chwili pomyślałemo Kubie Poradzie, ale o tym to mogę sobie pomarzyć.
A może Joanna K., albo Katzrzyna Z.? Ale spodziewam się najgorszego.
Czyli ..?matik pisze: Ale spodziewam się najgorszego.
Przed chwilą mówili o tym sensacyjnym prowadzącym w niedzielę, że to poeta, nieprzewidywalny, jak by pojechał na Oscary to by statuetkę przywiózł...
:mhm: :mhm: :mhm:
Łukasik? :rozglada:
:mhm: :mhm: :mhm:
Łukasik? :rozglada:
Kto wie ... może szykuje się pierwszy w 2013 'najgorętszy transfer' 

Ania jest świetna zasługuję na tobartek09 pisze:A ja bardzo chciałbym, żeby to była ona i uważam, że zasługuje na taką szansę. Jestem pewien, że wypadłaby lepiej niż w serwisach chociażby ze względu na wieloletnie reporterskie doświadczenie. No, ale poczekamy, zobaczymy... :mhm:avatar pisze:Info z profilu WiW na FB:Oby niedzielnym prowadzącym nie okazała się A. Seremak... :rydzyk:poniewaz chwilowo jestem niedysponowany - w najblizszy poranek Wstajesz i weekend mam dla panstwa dwie niespodzianki. W sobote zastapi mnie..... a w niedziele - to dopiero bedzie niespodzianka. Prosze trzymac kciuki za niedzielnego gospodarza programu.
Moi zdaniem zasługuje na to Maciej Dolega. 

Jutro poranek prowadzą Jarosław Kuźniar oraz Anna Seremak
-
- Początkujący
Ja myślę, że to będzie Jakub Porada :hmm:avatar pisze:Moi zdaniem zasługuje na to Maciej Dolega.
Z faceboookowego profilu można się dowiedzieć, że na pewno nie będzie to Kasia Werner, ani Tomek Wasilewski.
Co ciekawe, później, kiedy (w komentarzach) 'giełda nazwisk' mocno się rozwinęła administrator strony nic nie podpowiadał - możliwe, że wśród wymienionych osób jest TA właściwa.
Co ciekawe, później, kiedy (w komentarzach) 'giełda nazwisk' mocno się rozwinęła administrator strony nic nie podpowiadał - możliwe, że wśród wymienionych osób jest TA właściwa.
Za Poradę trzymać kciuków nikt by nie kazał po tylu latach. Zresztą jest on teraz główną twarzą "Expressu", więc nikt go nie ściągnie na zastępstwo do "Wstajesz i weekend". Werner też już prowadziła. Nie będzie to też ani Asia Kryńska, ani Katarzyna Zdanowicz. Podobno jest to osobnik płci męskiej, nazywany człowiekiem-orkiestrą. Stawiam na Pawła Łukasika.
A giełda nazwisk na Facebooku rzeczywiście wczoraj ruszyła i bywa bardzo ekstremalna - znajdują się na niej m.in. Kuba Strzyczkowski z Trójki, Paweł Abramowicz, Szymon Majewski i Łukasz Grass. Chociaż z tym ostatnim to by się akurat mogło ziścić, bo nie jest już związany z TOK FM, tylko z Discovery Channel i... Akademią Triathlonu.
A giełda nazwisk na Facebooku rzeczywiście wczoraj ruszyła i bywa bardzo ekstremalna - znajdują się na niej m.in. Kuba Strzyczkowski z Trójki, Paweł Abramowicz, Szymon Majewski i Łukasz Grass. Chociaż z tym ostatnim to by się akurat mogło ziścić, bo nie jest już związany z TOK FM, tylko z Discovery Channel i... Akademią Triathlonu.
ciekawe czy napiszą dziś wieczorem (lewy dolny róg - obok zegara i logo TVN24)
Jak nic to będzie Maciej Knapik 

Myślę, myślę i jakoś nie mogę się domyśleć, któż to taki... :mhm:
Liczą się tylko FAKTY! Codziennie o 19:00 w TVN