Wstajesz i wiesz / Wstajesz i weekend
Moderator: Łukasz
Re: Poranek TVN24
Poczekajcie jeszcze trochę... Niedługo dam podpowiedź 

Jarek na antenie potwierdził komuś rzekomo piszącemu na kontakt, że ten odgadł, ale czy faktycznie ktoś napisał i trafił, czy Jarek przyświrował dla podkręcenia tematu, nie wiem.
Podpowiedź nr 1 dla podkręcenia atmosfery:
Nie będzie to debiutant za stołem prezenterskim
Od razu zaznaczam, że nie potwierdzę tu na forum osoby, która zgadła. Wszystko stanie się jasne już wkrótce!
Od razu zaznaczam, że nie potwierdzę tu na forum osoby, która zgadła. Wszystko stanie się jasne już wkrótce!
Ale prezenter zza stołu TVN24 czy innych stacji?matik pisze:Podpowiedź nr 1 dla podkręcenia atmosfery:
TVN24
Wróci Krzysztof Górlicki albo Piotr Jacoń
-
- Początkujący
A może Marek Tejchman :mhm:
Maciej Dolega na 99%. 

Na pasku obok logo stacji zabrakło informacji kto poprowadzi Poranek, a więc albo prezenter DPD zdradzi tajemnicę, albo my. Informacja pojawi się albo po jakiejkolwiek zapowiedzi w TVN24, albo na parę chwil przed startem Poranka... Trzymajcie emocje na wodzy... Dawno chyba nie było takiego oczekiwania na jakąś informację.
O godz. 20:00 kolejna podpowiedź.
O godz. 20:00 kolejna podpowiedź.
To co, z ciekawości trzeba wstać jutro o 6.00, nie?
22

O 6:00? Lepiej parę minut przed. Nie można przegapić tego niesamowitego momentu, kiedy ten ''ktoś'' przywita się z widzami.
A i nie można zapomnieć o nagrywarkach

1. To ma być debiut tej osoby w "Poranku", więc raczej nie będzie to ktoś kto już go kiedykolwiek prowadził i chyba ma być to mężczyzna.
2. @matik skąd wiesz kto to ma być? Masz wtyki/pracujesz w TVN?
2. @matik skąd wiesz kto to ma być? Masz wtyki/pracujesz w TVN?
Jasne, jasne... 5.45 wystarczymatik pisze:O 6:00? Lepiej parę minut przed. Nie można przegapić tego niesamowitego momentu, kiedy ten ''ktoś'' przywita się z widzami.
Nagrywarki, streamy, 15-dniowe wersje próbne

Po prostu wiempkp pisze:2. @matik skąd wiesz kto to ma być? Masz wtyki/pracujesz w TVN?

Podpowiedź nr 2:
Ten ''ktoś'' ostatnio przez dłuższy czas nie prowadził programów w TVN24 :spiewa:
To trzeba teraz zrobić listę nieobecnych przez dłuższy czas.