Wstajesz i wiesz / Wstajesz i weekend
Moderator: Łukasz
Re: Poranek TVN24
Wraca Porada 

@matik zdradzisz dziś nazwisko?
Chętnie, ale źle by się to dla mnie skończyło. Chyba, że pojawi się zapowiedź w TVN24, to wtedy to co innego. Kilkanaście minut przed startem Poranka w najgorszym wypadku dla niecierpliwych pojawi się taka informacja.pkp pisze:@matik zdradzisz dziś nazwisko?
Aleksander Przybylski
Jego dawno nie było, ale nie wyobrażam go sobie w "Poranku".marko604 pisze:Aleksander Przybylski
-
- Fan Forum
- Kontakt:
Jutro rano mistrz lajfow w czasie Euro - Paweł Łukasik
)

Piotr, zniszczyłeś napięcie :devil:
Czyli jednak on. Tak czy siak i tak niemożliwe jest aby został na stałe. Taki ot koleżeński występ.piotrek888 pisze:Jutro rano mistrz lajfow w czasie Euro - Paweł Łukasik)
I mamy potwierdzenie, że jutro we Wstajesz i Weekend - Paweł Łukasik
No nie wiem. Jarek mówił coś w stylu: "Proszę go dobrze przyjąć, mam nadzieję, że zostanie z nami na dłużej". Jestem bardzo ciekawy jak wypadnierogi pisze:Czyli jednak on. Tak czy siak i tak niemożliwe jest aby został na stałe. Taki ot koleżeński występ.piotrek888 pisze:Jutro rano mistrz lajfow w czasie Euro - Paweł Łukasik)

poranek trwa, a ja już stwierdzam że wypadł gość super
P. Łukasik wypadł świetnie - wreszcie jakiś powiew świeżości w Poranku 

Nigdy bym nie pomyślał aby dać Łukasika jako prowadzącego poranek... a tu takie (pozytywne) zaskoczenie. :brawa:
Program prowadzi jakoś inaczej niż Kuźniar czy Żebrowski... po swojemu.
Program prowadzi jakoś inaczej niż Kuźniar czy Żebrowski... po swojemu.
to może ktoś wysłucha naszych próśb i zostawi go tam na stałe
W dniu dzisiejszym Poranek TVN24 startuje od 5,00