kamuii napisali dokladnie to co powyzej. To tylko taka krotka wzmianka, ze akcja z krwiÂą sie udala. Liczy sie kazda ilosc i nie wazne jaka grupa bo i tak wymieniajÂą jÂą potem na tÂą wlasciwÂą.
Ten podpis został ocenzurowany przez redakcję tvnfakty.pl
Tytu³ pewnie nied³ugo poprawi moderator. A bud¿et i inne sprawy teraz naj³atwiej znaleŸÌ w prospekcie emisyjnym. Sam sobie to z ciekawoœci wzi¹³em z biura maklerskiego: piêkna, wielka ksiêga... ponad 400 stron.
Tak na marginesie, prospekt emisyjny Grupy tvn jest dostĂŞpny w siedzibach bankĂłw Pekao SA oraz BPH PBK SA.
A tak z ciekawoÂści, czy ktoÂś z Was bĂŞdzie kupowaĂŚ akcje Grupy tvn(bo ja myÂślĂŞ o tym coraz powaÂżniej... )?
A ja myœlê, ¿e nie dysponujê a¿ takimi pieniêdzmi, ¿eby otworzenie rachunku i ewentualny zysk by³ warty ca³ej tej zabawy. Zostawmy to tym, którzy obracaj¹ naprawdê du¿¹ gotówk¹.
no budÂżet TVN jest napewno spory
przecieÂż prezes - Walter jest na liÂście 100. najbogatszych polakĂłw
zresztÂą o budÂżecie Âświadczy chociaÂż sprzĂŞt TVN, opracowanie graficzne itp - muszÂą mieĂŚ sporo kasy
Każdego dnia toczy się życie - Jesteśmy po to aby je pokazać - Cała prawda całą dobę - TVN24
TVN - PROGRAMOWO NAJLEPSZA
Ostatnio jak zapewne zauwazyliscie coraz czĂŞÂściej pokazujÂą reklamĂŞ FlinstonĂłw z udziaÂłem gwiazd TVN i nie tylko
Fajna jest ta reklama z Marcinem WronÂą
no ale jest jeszcze np z KatarzynÂą SkrzyneckÂą, Kayah, Tomaszem Zubliewiczem, ....
UwaÂżam, Âże nawet im te reklamy fajnie wyszÂły
Jabadabaduuuuuu
Każdego dnia toczy się życie - Jesteśmy po to aby je pokazać - Cała prawda całą dobę - TVN24
TVN - PROGRAMOWO NAJLEPSZA
Jak dla mnie s¹ trochê beznadziejne no, moze poza t¹ z Wron¹. Wszyscy jak jaskiniowcy dr¹ siê JABADABADUUUU i mnie osobiœcie zniechêcaj¹ te teasery do obejrzenia tego filmu. Aha, co robi¹ tam gwiazdy M jak Mi³oœÌ: bracia Ksero