Nie wiem po co zdradzali kategorie jurorów przed odcinkiem, do którego pozostało zresztą tak niewiele czasu, zabrali mi 50% emocji podczas oglądania. Drugie 50% to półfinaliści do Domów Jurorskich, ale do soboty jeszcze kilka dni, więc może i ich dotychczas poznamy ...
Tylko że odcinek w którym dowiedzielibyśmy się tego zostanie wyemitowany już w tę sobotę Mogli się wstrzymać. Na razie był jedyny przeciek na Fb o tym, że Tatiana zajmuje się grupami.
Szkoda, że ujawnili grupy, ale takie właśnie dopasowania obstawiałem. No i Czesław jest jedną osobą, który miał już wszystkie 3 grupy Fajne dobrane osoby do Domów Jurorskich, chociaż podejrzewałem, że Czesław zaprosi Melę Koteluk.
Ja obstawiałem Gabę Kulkę, ale i tak jest dobrze. Kasia Nosowska 100 razy zapierała się już, że nie weźmie udziału w talent show, bo ona sama nie przeszłaby castingu. Dobrze jednak że się zgodziła, bo troche ludzi przy dobrej reklamie może to przyciągnąć.
Adrian ;P pisze:Szkoda, że ujawnili grupy, ale takie właśnie dopasowania obstawiałem. No i Czesław jest jedną osobą, który miał już wszystkie 3 grupy Fajne dobrane osoby do Domów Jurorskich, chociaż podejrzewałem, że Czesław zaprosi Melę Koteluk.
Pomyliło Ci się coś, bo Czesław nie miał jeszcze najmłodszych
Adrian ;P pisze:Szkoda, że ujawnili grupy, ale takie właśnie dopasowania obstawiałem. No i Czesław jest jedną osobą, który miał już wszystkie 3 grupy Fajne dobrane osoby do Domów Jurorskich, chociaż podejrzewałem, że Czesław zaprosi Melę Koteluk.
Ale jurorzy otrzymają grupy - jak przy pierwszej edycji tzn.
-Czesław Mozil - 25+
-Tatiana Okupnik - Zespoły
-Kuba Wojewódzki - 16-24
SevenUP pisze: Kasia Nosowska 100 razy zapierała się już, że nie weźmie udziału w talent show, bo ona sama nie przeszłaby castingu. Dobrze jednak że się zgodziła, bo troche ludzi przy dobrej reklamie może to przyciągnąć.
Może, ale nie musi . Rok temu domy jurorskie odwiedzili m. in. Możdżer i Farna, a oglądalność Domów Jurorskich za wysoka nie była. Prawie program przegrał z "BnG".
Te domy jurorskie to tani teatrzyk dla lemingów. Ja od tego typu programów oczekiwałbym rywalizacji, popisu talentów i jakiegoś porządku, bo jako przypadkowy widz nie wiem o co chodzi.
Najlepiej w postaci grafiki, aby było wiadomo kto gdzie jest i kiedy odpada. Ale z tego co wiem TVN nie ma grafików… bo tam same humanisty pracują.
Ale to działka producenta, czy Fremantle Media Polska, a nie TVN-u. Po prostu takie są domy jurorskie - bo tak jest w formacie i tyle. Nic na to nie poradzimy.