Joanna Kryńska
Moderator: Łukasz
Re: Joanna Kryńska - Miss Srebrnego Ekranu 2012
Jak się okazało, ani w TTV ani w TVN24 nie było Pani Joasi 

widocznie cos Jej wypadlo. osobiscie mi o tym mowila... :mhm: jutro tez ma byc
Mój gwiazdozbiór - Cleo, Joanna Kryńska, Dagmara Kaczmarek-Szałkow, Małgorzata Kukuła, Kamila Kalińczak, Olga Mildyn, Anna Dec, Katarzyna Zdanowicz, Joanna Dunikowska-Paź
-
- Fanatyk :)
Dawno nie oglądałem Joanny w "DnŻ". Po capsach widać, że Joanna ma "kreowany" inny wizerunek w TTV niż w TVN24
Ale nie narzekam, jest dziś czym cieszyć oczy

Ale nie narzekam, jest dziś czym cieszyć oczy

Świetny duet! :brawa:ICEman pisze::brawa:
Liczą się tylko FAKTY! Codziennie o 19:00 w TVN
-
- Nowicjusz
Ulala dzisiaj "Krynia" w skórzanych spodniach, leginsach wygląda gorrąco
...
Jakoś nie mogę przekonać się do tego nowego duetu. Łukasik jakoś nie leży w tej spółce z Krynią.
Zresztą i tak najlepszy zespół to był Werner&Kuźniar a teraz to Seremak&Żebrowski....

Jakoś nie mogę przekonać się do tego nowego duetu. Łukasik jakoś nie leży w tej spółce z Krynią.
Zresztą i tak najlepszy zespół to był Werner&Kuźniar a teraz to Seremak&Żebrowski....
-
- Początkujący
Andriusza pisze:Ulala dzisiaj "Krynia" w skórzanych spodniach, leginsach wygląda gorrąco...
Racja kolego widziałem w HD efekt mrrr cieżko znaleźć określenie ale mnie zatkało,chyba bardziej opiętych już w swojej szafie nie miała

Joanna jutro o poranku. infomacja pewna bo od samjej Joasi :tanczy:
i tym sposobem sie zdekoonsopirowalem....
i tym sposobem sie zdekoonsopirowalem....
Mój gwiazdozbiór - Cleo, Joanna Kryńska, Dagmara Kaczmarek-Szałkow, Małgorzata Kukuła, Kamila Kalińczak, Olga Mildyn, Anna Dec, Katarzyna Zdanowicz, Joanna Dunikowska-Paź
sexy! czarne obcisłe spodnie, czarne stopki i szpileczki - ciśnienie (i nie tylko
) samo się podnosi!

Drodzy forumowicze, nigdy ne wątpiłem ze Asia jest sympatyczna osoba. Ale powiem Wam ze ona ma w sobie tyle ciepla i empatii ze wraca mi wiara w ludzi. Nie dosc ze jetesmy na Ty , to jeszcze zgodzila się ze mna spotkac. :tanczy: :tanczy: :tanczy: Trzymajcie kciuki żebyn jakos wypAdl….
No proszę, a pamiętam jak kilka ladnych lat temu wydawała Nam się taka z kosmosu, w sensie dostępności wirtualnej. :aniol: Na tym forum to już chyba każdy wie, że Joasia to cudowna osoba.Po prostu. :aniol:
Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !