W sprawie niektórych userów
Moderator: Łukasz
Re: W sprawie niektórych userów
tak będzie najlepiej :brawa:
Debil urządza sobie teraz osobiste wycieczki do mnie.
nie odpisuj mu to może się odczepi
Nigdy nie odpowiedziałem mu na żaden post na forum, mieliśmy kontakt via FB, ale pokazał tam to samo co widzimy tutaj. Rzecz w tym, że usiłuje okupować wątek Anny Seremak, której jest wzorcowym przykładem psychofana. Uroił w niej sobie swoją księżniczkę, a nienawidzi mnie, bo w prywatnych rozmowach wykazywałem mu niedorzeczność jego pragnień. Cokolwiek ktoś napisze w jej temacie, będzie wbijał się "w obronie swojej własności".
dla mnie przez takich pseudo-fanów to najbardziej cierpi p. Ania. - może się przez nich zniechęcić
Wprowadziliśmy pewne nowe rozwiązania, które mam nadzieję, że skutecznie wyeliminują tego typu nieprzyjemne przypadki w przyszłości.
no to fajnie :brawa:
-
- Fanatyk :)
Bardzo dziękuję administracji za wprowadzenie mnie dzisiaj w znakomity humor zmianą rangi :hahaha: :hahaha: :hahaha:
Mam dziś w pracy ciężki dzień, więc chwila śmiechu bardzo sie przydała :brawa: :plus:
Mam dziś w pracy ciężki dzień, więc chwila śmiechu bardzo sie przydała :brawa: :plus:
Po prostu przekroczyłeś pułap 5000 tysięcy postów, przez co automatycznie otrzymałeś nową rangę 

serdecznie gratuluję :brawa: i życzę drugich 5000 postówepsztajnek pisze:Bardzo dziękuję administracji za wprowadzenie mnie dzisiaj w znakomity humor zmianą rangi :hahaha: :hahaha: :hahaha:
Właśnie zauważyłem, że w poniedziałek minęło mi dwa lata obecności na forum. 

Kolejnych dwóch a nawet i więcej życzę 

Tego samego będę życzył za 1,5 miesiąca, kiedy stukną Ci trzy lata
A teraz - Dzięki
.