Kamila Biedrzycka
Moderator: Łukasz
Re: Kamila Biedrzycka-Osica
Jeszcze nie piszę tego na czerwono, ale w tym miejscu jest już koniec tematu zeza Pani Kamili.
Nie wierzę człowieku w ani jedno Twoje słowo.
Poziom Twojego zaangażowaniaa w sprawę jest nienormalny i niczym nieuzasadniony. Więc musisz mieć pobudki osobiste.
Nie masz pojęcia jak wygląda "widoczna choroba zezowa". Gdybyś miał nie pisałbyś, że bohaterka tego wątku na nią cierpi w sposób poważny, bo każdy kto ją ogląda wie, że tak nie jesteś co najmniej roku.
A skoro uważasz, że osoby publiczne nie mogą mieć wad, rozumiem, że w wypisujesz także o:
- Piotrze Kraśko, bo zezuje i sepleni
- Karolinie Korwin-Piotrowskiej, bo zezuje
- Magdzie Frąckowiak, bo zezuje
- Antonim Pawlickim, bo zezuje
- Dorocie Wellman, bo jest otyła (a w dzisiejszych czasach można schudnąć)
- Marcinie Szewczaku, bo jeździ na wózku inwalidzkim
- Nie pozwoliłbyś także wystąpić na wizji Marcinnowi Pawłowskiemu i Kamilowi Durczokowi, bo mieli raka i fatalnie wyglądali - tfu!!!! - jaki to daje przykład????
Podsumowując. Jesteś albo sfrustrowany, albo chory z nienawiści. Bo to, że jesteś nienajmądrzejszym i podłym człowiekiem to już pokazałeś. Należy Ci współczuć, mały mały człowieczku.
Poziom Twojego zaangażowaniaa w sprawę jest nienormalny i niczym nieuzasadniony. Więc musisz mieć pobudki osobiste.
Nie masz pojęcia jak wygląda "widoczna choroba zezowa". Gdybyś miał nie pisałbyś, że bohaterka tego wątku na nią cierpi w sposób poważny, bo każdy kto ją ogląda wie, że tak nie jesteś co najmniej roku.
A skoro uważasz, że osoby publiczne nie mogą mieć wad, rozumiem, że w wypisujesz także o:
- Piotrze Kraśko, bo zezuje i sepleni
- Karolinie Korwin-Piotrowskiej, bo zezuje
- Magdzie Frąckowiak, bo zezuje
- Antonim Pawlickim, bo zezuje
- Dorocie Wellman, bo jest otyła (a w dzisiejszych czasach można schudnąć)
- Marcinie Szewczaku, bo jeździ na wózku inwalidzkim
- Nie pozwoliłbyś także wystąpić na wizji Marcinnowi Pawłowskiemu i Kamilowi Durczokowi, bo mieli raka i fatalnie wyglądali - tfu!!!! - jaki to daje przykład????
Podsumowując. Jesteś albo sfrustrowany, albo chory z nienawiści. Bo to, że jesteś nienajmądrzejszym i podłym człowiekiem to już pokazałeś. Należy Ci współczuć, mały mały człowieczku.
Trzeba czasem byc ponad małymi, kiepskiej jakości docinkami, które prezentują osoby Twojego pokoju, Drogi Użytkowniku. To czynię. Czy umiesz, w swej wielkiej inteligencji, pojąć, że inną sprawą jest nieuleczalna choroba, a inną choroba, którą można w miarę łatwo pokonać przy odrobinie zaangażowania? czujesz różnicę czy jesteś osobą tak zbulwersowaną, że przysłania Ci to realną ocenę faktów?
Idąc Twoją logiką to nie docinki. To stwierdzenie faktu
Nie odpowiedziałeś na moje argumenty, ale w przypadku braku Twoich zupełnie mnie to nie dziwi.
Na tym SKOŃCZYŁEM jakąkolwiek rozmowę z Tobą.
I słowo do administratorów forum: zzareagujecie wreszcie jakoś czy potraficie reagować tylko usuwając posty z emotikonami lub pisane dwa razy z rzędu?!! To co się teraz dzieje jest naprawdę groźniejsze.
Nie odpowiedziałeś na moje argumenty, ale w przypadku braku Twoich zupełnie mnie to nie dziwi.
Na tym SKOŃCZYŁEM jakąkolwiek rozmowę z Tobą.
I słowo do administratorów forum: zzareagujecie wreszcie jakoś czy potraficie reagować tylko usuwając posty z emotikonami lub pisane dwa razy z rzędu?!! To co się teraz dzieje jest naprawdę groźniejsze.
Jak się przyjrzysz na profil Strabismusa, to zobaczysz że zareagowaliśmyFrycek80 pisze:I słowo do administratorów forum: zzareagujecie wreszcie jakoś czy potraficie reagować tylko usuwając posty z emotikonami lub pisane dwa razy z rzędu?!! To co się teraz dzieje jest naprawdę groźniejsze.

Stek tych bredni nadal można czytać.matik pisze:Jak się przyjrzysz na profil Strabismusa, to zobaczysz że zareagowaliśmyFrycek80 pisze:I słowo do administratorów forum: zzareagujecie wreszcie jakoś czy potraficie reagować tylko usuwając posty z emotikonami lub pisane dwa razy z rzędu?!! To co się teraz dzieje jest naprawdę groźniejsze.
Więc reakcja jest żadna. Pozdrawiam.
ZAŁATWILIŚMY AWANTURNIKA !
Nasza zezowata piękność... 

A Ty co? Też zwariowałeś bolas? Nie rób z siebie bolasa cienkiego, bardzo Cię proszę...
Na moje oko Pani Kamila będzie mamą. Ale mogę się mylić

No co, Frycek, nie podoba Ci się zezik ? No, jeśli to prawda, to serdeczne gratulacje dla Pani redaktor i tatusia.Frycek80 pisze:A Ty co? Też zwariowałeś bolas? Nie rób z siebie bolasa cienkiego, bardzo Cię proszę...
Nie ma mi co przeszkadzać lub nie, bo ja go zwyczajnie nie widzę. Być może dlatego, że zwracam uwagę na rzeczy istotne.
Słusznie ! Ciekawe czy chłopak, czy dziewczyna ? 

-
- Fanatyk :)
Też to zauważyłem, ale w poprzednim tygodniu nie wypowiadałem się, bo podejrzewałem, że to po prostu luźna bluzkaFrycek80 pisze:Na moje oko Pani Kamila będzie mamą. Ale mogę się mylić
Dzisiaj lepiej widać.