Ostatnio juÂż od bodajÂże 2 tygodni nie jest emitowany mĂłj ulibiony serial Renegat. Do koĂąca zostaÂło tylko 5 odcinkĂłw....
Wy jesteÂście specjaliÂści w sprawach TVN-u i pewnie wiecie czemu nagle serial zostaÂł zniesiony z anteny....
DziĂŞki za odpowiedzi
Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony niedziela 22 sie 2004, 13:38 przez Abe, łącznie zmieniany 1 raz.
Ehh... pewnie dlatego, ¿e teraz po 13:00 mo¿emy ogl¹daÌ powtórki serialu "Na Wspólnej". Wola³bym tam Renegata, ale có¿. Zawsze mo¿na Na Wspólnej zobaczyÌ jeszcze raz. Nie obawiaj siê!
Pewnie TVN skonczy emisjĂŞ albo jesieniÂą, albo bedzie w soboty niebawem raz w tygodniu (jak Pan i Pani Smith). Pozatym Renegat byÂł juÂż drugi raz emitowany ... Tez powtĂłrka
A ja pamiĂŞtam, Âże jak byÂłem maÂły to siĂŞ bardzo wkrĂŞciÂłem w serial Cobra 11. Teraz ze wzglĂŞdu na pracĂŞ pewnie nie mĂłgÂłbym go za czĂŞsto oglÂądaĂŚ, ale tvn7 mĂłgÂłby go wyemitowaĂŚ (po raz 10), stary, ale jary A Renegata nienawidzĂŞ
BĂŞdzie emitowany na TVN7.
Pierwszy odcinek bĂŞdzie wyemitowany 26 sierpnia (w czwartek) o godzinie 18:10. PowtĂłrka nastĂŞpnego dnia o godzinie 10:10. Kolejny odcinek w piÂątek teÂż o 18:10 a kolejne odcinki od poniedziaÂłku do piÂątku o 18:10 (powtĂłki o godz. 10:10).
Pamiętacie może ten serial??Dla wielu z Nas kojarzy się z dzieciństwem (mi również). A więc chciałbym spytać czy znalazł by się ktoś lub nawet lepiej byłoby gdyby było to parę osób.Chodzi o napisanie czegoś w rodzaju petycji do TVN aby przywrócili ten wspaniały serial na antenę. PS.Niedługo minie 10lat od ostatniej emisji. Pozdrawiam!!
Nawet jeżeli TVN ma prawa do tego serialu (a śmiem wątpić, że je przedłużali, skoro nie emitowali tego serialu tak długo) to wątpię by go wyemitowali. Teraz TVN stawia na jakość techniczną, której ten serial nie może zapewnić.