Tak, ale wtedy musia³byœ siê 10 razy ³¹czyÌ z netem. To g³ównie idzie o to, ¿e jak na tvn personal chcesz przeczytaÌ 5 newsów to do kolejnych wchodzisz "wracaj¹c" na stronê g³ówn¹ za pomoc¹ przycisku "wstecz". I w sumie za jednym razem tê stronê g³ówn¹ odœwie¿asz kilka razy. Jesteœ jednak liczony jako jeden uniklany u¿ytkownik i 5 ods³on.
ÂŁukasz pisze:Oj muszĂŞ to pytanie dodaĂŚ do FAQ, bo wszyscy ciÂągle o to pytajÂą.
OK, dziĂŞki.. Ja wiedziaÂłem, Âże to siĂŞ liczy na dwa sposoby, ale po prostu nie skojarzyÂłem po haÂśle "unikalni", Âże Tobie wÂłaÂśnie o to liczenie chodziÂło.
Nie ma za co przepraszaĂŚ.
ZrobiÂła z dwĂłch zdaĂą takÂą aferĂŞ jakbyÂśmy zaÂłoÂżyli nowy temat i tam kuÂłcili siĂŞ czy tÂą informacjĂŞ podadzÂą jako pierwszÂą czy ostatniÂą. :?
kamuii pisze:nie tylko Âłukasz oberwaÂł ale nam wszystkim pojechali...
Ale w ktĂłrym miejscu ja tu oberwaÂłem bo niewiele z tego posta na gazetowym forum rozumiem? Poza tym uwaÂżam, Âże caÂłkowiecie nie ma siĂŞ czym przejmowaĂŚ. Kwiatek, Ty teÂż siĂŞ nie przejmuj.
no w soomie nie personalnie ty ale my hieny patrzÂące tylko jak poaĂŚ newsa... nie wiem ale ja uwaÂżam ze nie o to chodziÂło... niektĂłrzy majÂą w Âłepie poprzewracane...
Chyba chodzi o tego trochê póŸniejszego posta z forum gazety
[...]chodziÂło mi przede wszystkim o to, Âże na portalu poÂświĂŞconym TVN-owi (podaÂłam
linka) ludzie zaczĂŞli siĂŞ licytowaĂŚ: czy dziennikarze FaktĂłw dadzÂą informacjĂŞ o
Jego Âśmierci jako niusa? Czy to bĂŞdzie pierwsza informacja? W ktĂłrym momencie
pojawi siĂŞ zdjĂŞcie Marcina? MiaÂłam wraÂżenie, Âże to strasznie pÂłytkie podejÂście
do faktu odejÂścia tego czÂłowieka.
Ale to i tak jakieÂś brednie
Tak jakby byÂło nam obojĂŞtne to, Âże Marcin odzszedÂł.
To teÂż z forum gazety
PrzecieÂż tam siĂŞ nikt nie licytuje tylko jedna osoba krĂłtko o tym wspomina.
Wszyscy sÂą tam w wielkim Âżalu. MogÂłabyÂś najpierw przeczytaĂŚ czaÂły temat zanim
napiszesz takie bzdury.