[TVN] X FACTOR
Moderator: Łukasz
Re: X FACTOR
Polski program na podstawie brytyjskiego pomysłu
.

Też mi zaskoczenie... W konkurencyjnym programie TVP gwiazdy pokroju "Górniak" występują w prawie każdym odcinku. To jest finał, oczekiwałbym czegoś więcej. Pani Górniak powinna wystąpić w półfinale, ostatni odcinek serii zasługuje na lepsze i światowe osobowości...
FREMANTLEMEDIA POLSKA "Firma, która doprowadziła XF TVN do upadku"
FREMANTLEMEDIA POLSKA "Firma, która doprowadziła XF TVN do upadku"

-
- Bywalec
a teraz uważajcie....
http://xfactor.tvn.pl/aktualnosci,2102, ... 87148.html
http://xfactor.tvn.pl/aktualnosci,2102, ... 87148.html
tvn - latem programowo najgorsza!
O Jezus Maria ... Rok temu kojarzyłam wszystkie "gwiazdy", 2 lata temu też, a w tym roku to nawet nie jest śmieszne.
Nayma, akurat hit Taniki zna chyba każdy, ale nie każdy mógł sobie ją z nim kojarzyć.
Hit nagrany 25 lat temu. Dziękuję za takie gwiazdy.
To jest drodzy państwo Polska. Niczego wystrzałowego się nie spodziewałem - i nic takiego nie było.
Dodam także ciekawostkę, że Rea Garvey jest trenerem w niemieckiej edycji "The Voice" pt. "The Voice of Germany". Jak już pisałem w wiadomym wątku - w ostatniej edycji doprowadził swojego podopiecznego do triumfu w programie.
http://plejada.onet.pl/newsy/tvn-negocj ... fp=plejada - o proszę. Selena Gomez też miała wystąpić w finale polskiego "X Factora". Coż się nie udało.
Ja ten hit dopiero pierwszy raz słyszałem - przynajmniej sobie go nie przypominam.matik pisze:Nayma, akurat hit Taniki zna chyba każdy, ale nie każdy mógł sobie ją z nim kojarzyć.
Dodam także ciekawostkę, że Rea Garvey jest trenerem w niemieckiej edycji "The Voice" pt. "The Voice of Germany". Jak już pisałem w wiadomym wątku - w ostatniej edycji doprowadził swojego podopiecznego do triumfu w programie.
http://plejada.onet.pl/newsy/tvn-negocj ... fp=plejada - o proszę. Selena Gomez też miała wystąpić w finale polskiego "X Factora". Coż się nie udało.
Jednak nie opłaca się poświęcać niedzielnego czasu wolnego na tak "syfne" gwiazdy. Pozdrawiam...
yyyy ... gwiazdy z piekła rodem
Gorniak w te stawcenajlepsza zdecydowanie !

Dokładnie, Górniak to dla mnie też lipa, nie zaprosiłbym jej nawet do Dzień Dobry TVN, no ale przy tych gwiazdach Pani Edyta jest jak Beyonce...adik1148 pisze:yyyy ... gwiazdy z piekła rodemGorniak w te stawcenajlepsza zdecydowanie !
FREMANTLEMEDIA POLSKA, TVN I PANIE IWAŃSKI - Gratulacje!!!
"Syfne"? Proszę Cię. Może nie są to osobistości największego formatu, ale przynajmniej są (dla mnie) świetnymi muzykami.tomalapt pisze:Jednak nie opłaca się poświęcać niedzielnego czasu wolnego na tak "syfne" gwiazdy. Pozdrawiam...
Już kiedyś pisałem, twoja opinia jest mało wiarygodna, jesteś zagorzałym fanem TVN... Nic dziwnego, to forum skupia takich ludzi, ale na Boga, to są najsłabsi Goście Specjalni wszystkich edycji Polskiego XF.Trzeciak pisze:"Syfne"? Proszę Cię. Może nie są to osobistości największego formatu, ale przynajmniej są (dla mnie) świetnymi muzykami.tomalapt pisze:Jednak nie opłaca się poświęcać niedzielnego czasu wolnego na tak "syfne" gwiazdy. Pozdrawiam...
przesłuchałem utwory tych 2 zagranicznych "gwiazd" i jestm w pozytywnie zaskoczony ! ;D lubie ich piosenki
!

Tanita - "Twist in My Sobriety" - jakie to stare! Mam nadzieję, że nie tkną tego w finale, chociaż to jej najpopularniejsza piosenka. Oczywiście, można tą piosenkę zaaranżować tak, żeby brzmiała współcześnie, ale to też nie o to chodzi w tych finałowych duetach. Ostatni album wydała w 2012. 147. miejsce w Wlk Brytanii
Jedynie boję się, że jeśli zaśpiewa coś z tej płyty, nikt nie skojarzy kim właściwie jest.
Rea Garvey - ten wybór akurat mi się podoba. Nie jest to może wielkie nazwisko, ale przynajmniej współczesny artysta. I wszystko podpowiada mi, że zaśpiewa "Wild Love" razem z Grzegorzem.
Górniak - tutaj nie mam nic do zarzucenia producentom. W końcu to polski program i naprawdę cieszę się, że będzie gościć jedną z największych artystek polskiej sceny. Naprawdę ciężko byłoby znaleźć większe nazwisko w Polsce.
Tylko zastanawia mnie klucz, wg którego wybierane są te gwiazdy. No bo niby starali się załatwić Selenę, co się bardzo chwali, ale niestety Polska jest mało atrakcyjnym krajem dla takich gwiazd. Nie udało się, trudno, ale żeby od razu wyskakiwać z taką Tanitą? Jak się te dwa wybory mają do siebie? Rozumiem, że producenci mają ograniczone możliwości, ale i tak myślę, że osoba, która odpowiada za wyszukiwanie gwiazd na finał nie spisała się najlepiej i można było znaleźć bardziej współczesnego europejskiego artystę jednocześnie pamiętając o ograniczonych środkach.

Rea Garvey - ten wybór akurat mi się podoba. Nie jest to może wielkie nazwisko, ale przynajmniej współczesny artysta. I wszystko podpowiada mi, że zaśpiewa "Wild Love" razem z Grzegorzem.
Górniak - tutaj nie mam nic do zarzucenia producentom. W końcu to polski program i naprawdę cieszę się, że będzie gościć jedną z największych artystek polskiej sceny. Naprawdę ciężko byłoby znaleźć większe nazwisko w Polsce.
Tylko zastanawia mnie klucz, wg którego wybierane są te gwiazdy. No bo niby starali się załatwić Selenę, co się bardzo chwali, ale niestety Polska jest mało atrakcyjnym krajem dla takich gwiazd. Nie udało się, trudno, ale żeby od razu wyskakiwać z taką Tanitą? Jak się te dwa wybory mają do siebie? Rozumiem, że producenci mają ograniczone możliwości, ale i tak myślę, że osoba, która odpowiada za wyszukiwanie gwiazd na finał nie spisała się najlepiej i można było znaleźć bardziej współczesnego europejskiego artystę jednocześnie pamiętając o ograniczonych środkach.
Finałowe gwiazdy nie powalają, o ile rok temu było świetnie, tak w tym jest średnio. Przwwiduje Grzegorz-Rea, Klaudia-Edyta i Tikaram-Wojciech.
Posłuchałem sobie piosenek Rea Garvey'a i naprawdę mi się podobają. Chciałbym usłyszeć "Wild Love" w finale
Posłuchałem sobie piosenek Rea Garvey'a i naprawdę mi się podobają. Chciałbym usłyszeć "Wild Love" w finale