wielkifan pisze:Oj Andriusza chyba czeka cię wizyta u okulisty:) zresztą o gustach sie nie dyskutuje dla mnie jest była i bedzie najpiękniejszą dziennikarką polskiej telewizji.A sądząc po niku cieżko sie zorietowac ale obstawiam ze jesteś kobietą i ten komentarz jest bardziej zrozumiały i mnie nie dziwi ,piękno i klasa Dagmary moze drażnić szczególnie jeśli jesteś mniej urodziwa
Hehehehe BZDURA!!! Nie słyszałeś nigdy imienia Andriusza, męskiego imienia??? Dagmara bardzo, bardzo niekorzystnie wygląda. Widać w tefałenie mają dwóch różnych stylistów. Raz Dagmara wygląda jak babuleńka-włosy splecione "w coś" strój rodem z klepiska wielkiego, brwi krzaczaste. Następnego dnia porządnie uczesana, strój dobrany ze smakiem dopasowany do jej figury( która po ciąży zmieniła się in minus) :brawa: ... No ale normalnie ze śmiechu nie mogę wytrzymać z tym twoim "piękno i klasa Dagmary moze drażnić szczególnie jeśli jesteś mniej urodziwa" coś takiego to może napisać gimbaza jak nic!!! :tanczy:
No mistrzem cietej riposty to ty nie jesteś jeszcze ten czas reakcji strasznie długo nad tym myślałeś i jeszcze jedno kompletnie nie interesuje mnie twoja opinia polegająca na obrazaniu i obrzucaniu błotem poziom żenada pozdrawiam
wielkifan pisze:No mistrzem cietej riposty to ty nie jesteś jeszcze ten czas reakcji strasznie długo nad tym myślałeś i jeszcze jedno kompletnie nie interesuje mnie twoja opinia polegająca na obrazaniu i obrzucaniu błotem poziom żenada pozdrawiam
No nie pogrążaj się! Nie spędzam na tym forum o "błyskotliwy" człowieku każdego dnia, każdej wolnej godziny! Trafną ocenę nazywasz obrażaniem??? Aaa to nie ja zacząłem od przytyku, że "nazbyt urodziwa nie jesteś". Zdejmij klapki co masz na oczętach!!!