[TVN] X FACTOR

Dział poświęcony zakończonym produkcjom Grupy TVN Discovery Polska.

Moderator: Łukasz

Trzeciak
Fan Forum
Fan Forum

Re: X FACTOR

Post autor: Trzeciak »

felek pisze:W pierwszej edycji program otwierał występ Alexandry Burke, w drugiej wspólny występ jurorów. Ciekawe co przygotowali na dzisiejszy wieczór :D
Podejrzewam, że występ Edyty Górniak. Występ wszystkich uczestników zwykle zamykał finał, więc chyba nie inaczej będzie tym razem.
adik1148
Bywalec
Bywalec

Post autor: adik1148 »

to w takim razi nic nie bedzie :P bo Edyta jasno powiedziala na swoim facebook'u , ze zaspiewa jedną piosenke ;)
tomalapt
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: tomalapt »

Finał otworzy Edyta Górniak i Matt Dusk...

Było wałkowane kilka razy.
adik1148
Bywalec
Bywalec

matt'a dusk'a nie ma już w Polsce :P hahaha
po31
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: po31 »

Może będzie 4 edycja, ale wiosną 2014 to zrozumiałe, dlatego że jesienia w sobote o 20.00 emitowana będzie 6 edycja Mam talent! A zastanawia mnie ciekawe jak X Factor byłby emitowany w jesiennych ramówkach, jaka była by oglądalność przypuszczam że o wiele większa w UK X Factor jest emitowany jesienią u nas jest odwrotnie. I dlatego też z tego względu w UK cieszy się większą popularnością.
tomalapt
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: tomalapt »

A tutaj filmik z próby Klaudii i Edyty. ;D
http://www.facebook.com/photo.php?v=315871021879133
felek
Bywalec
Bywalec

Post autor: felek »

po31 pisze:Może będzie 4 edycja, ale wiosną 2014 to zrozumiałe, dlatego że jesienia w sobote o 20.00 emitowana będzie 6 edycja Mam talent! A zastanawia mnie ciekawe jak X Factor byłby emitowany w jesiennych ramówkach, jaka była by oglądalność przypuszczam że o wiele większa w UK X Factor jest emitowany jesienią u nas jest odwrotnie. I dlatego też z tego względu w UK cieszy się większą popularnością.
Przekładanie oglądalności na porę roku to głupie myślenie. W UK wiosną nadawany jest przez ITV 'Britain's Got Talent' i ma on lepsza oglądalność niż jesienny 'The X-Factor'. Należy patrzeć na udziały w rynku - a te są w miarę dobre mimo, że program ma około 2,5 mln. widzów. Przy okazji warto zauważyć, że TVN wczoraj zanotował całkiem dobre wyniki mimo, że nie emitował XF - 14.2% w 16-49 - czyli tyle ile przez kilka sobót w sezonie wiosennym - a dodam, że był jeszcze finał Ligi Mistrzów ;)
po31
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: po31 »

Ale wczoraj już nie było X Factora, tylko jest dzisiaj, więc wczorajsza oglądalność nie ma znaczenia dla programu. Dla mnie lepiej aby program był emitowany jesienią, albo po prostu zrezygnować z show. Wolałbym w to miejsce Taniec z gwiazdami :D
adik1148
Bywalec
Bywalec

Uczestnicy wykonają po 3 piosenki ! Premierową , najlepszą z odc. na żywo i z gwiazda ;)
sybic
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

Post autor: sybic »

Czy to są jakieś nowe eliminacje?
Po żenującym poziomie pierwszego uczestnika odnoszę takie wrażenie...
Nayma
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: Nayma »

Sybic, po co oglądasz? o.O

Grzegorz zaśpiewał świetnie i liczę że wygra. Jego barwa przypomina mi nieco Matta Cardle, zwycięzcę 7 serii w UK. Natomiast wizerunkowo kojarzy mi się z Jamesem Arthurem, zwycięzcą serii 9. :D
sybic
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

Nayma pisze:Sybic, po co oglądasz? o.O
Żeby ocenić.
na razie są to jakieś eliminacje.
Nayma
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: Nayma »

To oceniaj sprawiedliwe. Grześ jedyny zasługuje na zwycięstwo. Ezzat nikogo nie porwie. A przy Gawor ja poczułam zażenowanie i przypomniałam sobie wszystkie świetne osoby z castingów. Marta Ławska, Diana John, Agnieszka Czachor ...

Piosenka Grzegorza - poziom tekstu Honoraty "Honey" Skarbek.
sybic
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

Właśnie teraz leci...
Słyszę fałsze, męki jakoweś... jak jakby miał problem z odsłuchem. Dobrze, że chór pomaga.
matik
Przyjaciel TVNFakty.pl
Przyjaciel TVNFakty.pl

Post autor: matik »

Nayma pisze:To oceniaj sprawiedliwe. Grześ jedyny zasługuje na zwycięstwo.
Każdy ocenia według gustu - moim zdaniem Grzegorz powinien zająć 3 miejsce, Gawor drugie, a Ezzat pierwsze.
A piosenka napisana dla Grzegorza trochę tandetna.
ODPOWIEDZ