Joanna Kryńska
Moderator: Łukasz
Re: Joanna Kryńska - Miss Srebrnego Ekranu 2012
Panowie, jutro Joanna w TV. Licze na ladne capsy
Mój gwiazdozbiór - Cleo, Joanna Kryńska, Dagmara Kaczmarek-Szałkow, Małgorzata Kukuła, Kamila Kalińczak, Olga Mildyn, Anna Dec, Katarzyna Zdanowicz, Joanna Dunikowska-Paź
Franka dziś do pracy wzięła. 

-
- Fanatyk :)
Tym razem kolega @nouse może być spokojny, nadajniki dźwiękowe są na sukience :devil:
Dźwiękowcom-spryciarzom dziś się nie udało. Przezorna Joasia zaopatrzyła się w pasekepsztajnek pisze:Tym razem kolega @nouse może być spokojny, nadajniki dźwiękowe są na sukience :devil:

Re: Joanna Kryńska-Marzec - Miss Srebrnego Ekranu 2012
Drodzy forumowicze, od dzis Pani Redaktor ma dwuczłonowe nazwisko. Żebym znow nie zostal oskarżony o ‘odloty’—poczytajcie napisy koncowe ‘EXPRESSU’.
Mój gwiazdozbiór - Cleo, Joanna Kryńska, Dagmara Kaczmarek-Szałkow, Małgorzata Kukuła, Kamila Kalińczak, Olga Mildyn, Anna Dec, Katarzyna Zdanowicz, Joanna Dunikowska-Paź
-
Stawiam gruszki przeciw dolarom, że dwuczłonowe nazwisko miała formalnie już od ślubu, tylko przed kamerami używała formy panieńskiej.
Od wielu miesięcy na napisach końcowych jest podwójne nazwisko, rzadko kiedy tylko panieńskie, a przynajmniej na napisach w TVN24.manio136 pisze:Żebym znow nie zostal oskarżony o ‘odloty’—poczytajcie napisy koncowe ‘EXPRESSU’.
Jeżeli naprawdę formalnie ma dwu członowe, to warto było by zmienić nazwę wątku. Z tego co pamiętam ,to nazwiska dwu członowe pojawiają się w TVN 24 od dawna, np; Kalczyńska-Maciejowska, Kaczmarek- Szałkow, o ile w przedstawianiu siebie chyba tylko Dagmara? je używa, o tyle w napisach u Kalczyńskiej też się pojawiało. Asia zawsze przedstawiała się tylko Kryńska, w napisach też było tylko Kryńska 

-
Brawo :brawa: :brawa: :brawa:
Widzę, że mogę ze spokojem zażywać kapsiarskiej emerytury
Widzę, że mogę ze spokojem zażywać kapsiarskiej emerytury

Miałem dzisiaj gościnnie dostęp do kanału w HD, myślałem że błysnę pięknymi ujęciami, a tu proszę... Widzę, że kolega nawet w tych samych godzinach capsował
Że też akurat dzisiaj musiał dołączyć do tego forum
Choć powtórki to wstawię swoje, żeby praca się nie zmarnowała
Co prawda wypadam blado, bo tylko trzy sztuki, ale... 
Co do nazwiska to Joanna w dalszym ciągu przedstawia się jako Kryńska, bez drugiego członu.

Co do nazwiska to Joanna w dalszym ciągu przedstawia się jako Kryńska, bez drugiego członu.

A widział ktoś może napisy po DNŻ? 

-
cofnąłem, sprawdziłem - Joanna Kryńska.