Joanna Kryńska
Moderator: Łukasz
Re: Joanna Kryńska - Miss Srebrnego Ekranu 2012
W moim przekonaniu ta Pani jest dość sztuczna...
Może tak lepiej oceniać talent dziennikarski a nie wygląd?
Kolczyk miala badzo krotko. A było tak; nastoletnia Asia wraca do domu z kolczykiem. A ze tato Asi lubi proste metody mowi –Albo to zdejmiesz, albo nie wchodzisz do domu. I Asia stala na dworze dopóki nie zmarzla. Ah ci ludzie ze wschodu… mój dziadek jest stamtąd i ‘JAK NI TO NI‘manio136 pisze:potwierdzam- to jest tatuaz.Pelikan pisze:Dzięki za capsy
Czyżby Joanna miała tatuaż na lewej stopie? :o
ba , kiedys miala kolczyk w nosie.

Mój gwiazdozbiór - Cleo, Joanna Kryńska, Dagmara Kaczmarek-Szałkow, Małgorzata Kukuła, Kamila Kalińczak, Olga Mildyn, Anna Dec, Katarzyna Zdanowicz, Joanna Dunikowska-Paź
-
- Fanatyk :)
To Joanna też miewała bunty młodzieńcze :rozglada:
22

TY SAM K*** JESTES SZTUCZNY... jeden z tych co NIE ZNAM SIE TO SIE WYPOWIEM , CO?tomalapt pisze:W moim przekonaniu ta Pani jest dość sztuczna...
Mój gwiazdozbiór - Cleo, Joanna Kryńska, Dagmara Kaczmarek-Szałkow, Małgorzata Kukuła, Kamila Kalińczak, Olga Mildyn, Anna Dec, Katarzyna Zdanowicz, Joanna Dunikowska-Paź
Każdy ma prawo oceniać to co uważa za stosowne. Nawet wygląd.tomalapt pisze:Może tak lepiej oceniać talent dziennikarski a nie wygląd?
Rozumienie prawa a jego stosowanie, to zupelnie rozne aspekty. Widac po logice postow niektorych osob stosowanie, lecz brak rozumienia.
A kto ich nie miewal? Asia mimo pracy w Tv pozostala zwykłą dziewczyna. Bo co niektórym odbija tzw. palmaepsztajnek pisze:To Joanna też miewała bunty młodzieńcze :rozglada:22
milanos,jestes moim mistrzem
chociaz powiem Ci ze zadne HD nie odda tego jak Joanna wyglada w realu,

Nawet? :mhm:matik pisze:Każdy ma prawo oceniać to co uważa za stosowne. Nawet wygląd
Wyglad to pierwsza rzecz jaką się ocenia - ja już mam prawie pionowego zeza od takich ocen :rozglada:
Jasne, możemy pogadać "merytorycznie" (piękne słowo, poruszane wiele razy w rozmowach o tym dziale forum), ale jak codzień prowadzące czytają tylko z promptera to na czym chcesz przeprowadzać wnikliwe analizy warsztatu dziennikarskiego, he?tomalapt pisze:Może tak lepiej oceniać talent dziennikarski a nie wygląd?
Mi to wygląda na siniaka, ale...Pelikan pisze:Czyżby Joanna miała tatuaż na lewej stopie?
dziara, na stopie - ajem na niet :nie: :nie: :nie:
Na początku, pozwólcie, zbuduję napięcie. To będzie chyba jeden z dziwniejszych postów spośród tych przeszło 11 tys., jakie na przestrzeni lat udało nam się wystukać. :spiewa:
Otóż ostatnio, nie dalej jak parę dni temu, śniła mi się Joanna przez prawie pół nocy. :hyh: Że wydała książkę o... Smoleńsku i okazał się to taki bestseller, że dodruk znalazł się w każdym kiosku. :brawa: Najdziwniejsze jest to, że ja zostałem menadżerem całego przedsięwzięcia. Dalej już tylko pluję sobie w twarz, bo szczegółów za Chiny ludowe nie pamiętam.
Otóż ostatnio, nie dalej jak parę dni temu, śniła mi się Joanna przez prawie pół nocy. :hyh: Że wydała książkę o... Smoleńsku i okazał się to taki bestseller, że dodruk znalazł się w każdym kiosku. :brawa: Najdziwniejsze jest to, że ja zostałem menadżerem całego przedsięwzięcia. Dalej już tylko pluję sobie w twarz, bo szczegółów za Chiny ludowe nie pamiętam.

Przyznam, że nieco dziwny sen, ale...

... to musiało być bardzo przyjemneCamilo pisze:śniła mi się Joanna przez prawie pół nocy.

Nigdy nie miałem po nocach takich doświadczeń z dziennikarkami telewizyjnymi, toteż trochę mnie to zakłopotało, przyznam. :rozglada: Tym bardziej to dziwne, że ostatnio porzuciłem praktycznie telewizję. Ale może to jest jakieś proroctwo dla Pani Redaktor, żeby zająć się pisaniem książek? Ewentualnie tematyką smoleńską, ale postawiłbym jednak na to pierwsze. :spiewa:matik pisze:Przyznam, że nieco dziwny sen, ale...
Przereklamowana, jej czas minął,są lepsze od niej,Anna Seremak ,Marta Kuligowska.Myli się często.Pozdrawiam.
Nie zauważyłem aby myliła się częściej od rekordzistki TVN24 czyli Anny Seremak.