uwielbiam ... :cicho:nouze pisze:Odmiennie od redakcyjnych koleżanek sandałki nie na obcasie, tylko na korach

Moderator: Łukasz
uwielbiam ... :cicho:nouze pisze:Odmiennie od redakcyjnych koleżanek sandałki nie na obcasie, tylko na korach
2 miechy bez naszych pań w HDmilanos pisze:Jeśli chodzi o posty z capsami to mój ostatni przed "urlopem".
Capsujcie Pania Anne z 15 na żywo;) i inne Panie oczywiście też Po powrocie mam nadzieję cieszyć się dużą bazą capsów
Pozdro dla kolegów.
znając złośliwość natury, trafi się kilka ujęć przyprawiających o dreszczyk ( pozostaną oczywiście bez odpowiedniej dokumentacji :> )nouze pisze: 2 miechy bez naszych pań w HD
win8 ?trzeba sie bedzie przeprosić ze starym laptopem, bo na win8 nie mogę skompletować zestawu do nagrywania i obróbki video
koniec zbliżeń na szpileczki i dekolty Panie Senior :/epsztajnek pisze:znając złośliwość natury, trafi się kilka ujęć przyprawiających o dreszczyk ( pozostaną oczywiście bez odpowiedniej dokumentacji )
nigdy nie czułem się równie zagubiony przed komputerem, jak po pierwszym odpaleniu "ułatwień i nowości" microsoftu :hahaha:epsztajnek pisze:win8 ?
moje szczere wyrazy współczucia
czym prędzej przeproś się ze "staruszkiem"
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 8 gości