Kamila Biedrzycka
Moderator: Łukasz
Re: Kamila Biedrzycka-Osica
Jak ona w sobie tych oszalałych widzów rozkochuje... 

Ślicznotka!!! 
A kto nie widział dzisiejszego Gościa powinien jak najszybciej nadrobić
Historia z latającą po studiu muchą po prostu nie do wyjęcia!
A Pani Redaktor nawet z tak trudnej sytuacji potrafi wybrnąć z wdziękiem Hihihi
Niepokoi tylko fakt, że na fejsbukowym FanPejdżu piszą o zbliżającym się i długim urlopie Pani Kamili
1

A kto nie widział dzisiejszego Gościa powinien jak najszybciej nadrobić

Niepokoi tylko fakt, że na fejsbukowym FanPejdżu piszą o zbliżającym się i długim urlopie Pani Kamili

Mucha zaatakowała Panią Redaktor i udało się nawet z tego jakoś wybrnąć ??? No, żałuje, że nie widziałem !!!Frycek80 pisze:Ślicznotka!!!
A kto nie widział dzisiejszego Gościa powinien jak najszybciej nadrobićHistoria z latającą po studiu muchą po prostu nie do wyjęcia!
A Pani Redaktor nawet z tak trudnej sytuacji potrafi wybrnąć z wdziękiem Hihihi
![]()
Niepokoi tylko fakt, że na fejsbukowym FanPejdżu piszą o zbliżającym się i długim urlopie Pani Kamili![]()
![]()
1

URLOP SIĘ JAK NAJBARDZIEJ NALEŻY NASZEJ PIĘKNEJ...
Dziś w Sejmie z relacjami jest Karolina Lewicka. Kto wie czy urlop się nie zaczął 

Hurra!!!!! Jednak nieLord03 pisze:Dziś w Sejmie z relacjami jest Karolina Lewicka. Kto wie czy urlop się nie zaczął

Na Fanpejdżu fejsbukowym zapraszają na jutrzejszego "Gościa Poranka". Czyli jednak nie. Urlop jednak jeszcze nie teraz :tanczy: :tanczy: :tanczy:
-
- Fanatyk :)
Po prostu cudo: :aniol:
cudo = puszyste włosy + wrzosowa tunika + takoważ szminka + uroczy brzuszek :rozglada:
Nawet nie marudziłem dziś, że są spodnie
cudo = puszyste włosy + wrzosowa tunika + takoważ szminka + uroczy brzuszek :rozglada:

Pełna zgoda. Nie mam NIC do dodania, może poza :brawa:epsztajnek pisze:Po prostu cudo: :aniol:
oraz... po prostu nie mogę doczekać się jutra!!!!