Edyta Górniak

Dyskusje o wszystkim, m.in. radiu, internecie i prasie.

Moderator: Łukasz

ArO
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: ArO »

Na szczĂŞÂście sÂą tacy co majÂą sÂłuch i uwaÂżajÂą to wykonanie za wybitne.
Ten podpis został ocenzurowany przez redakcję tvnfakty.pl :)
doktorfaustus1
Fan Forum
Fan Forum
Kontakt:

Post autor: doktorfaustus1 »

Aro - masz ca³kowita racjê. Te¿ jestem fanem wersji hymnu zaprezentowanej przez Edytê. A wszytkie te maryle Rodowicz i ca³a spó³ka urz¹dzili po porstu nagonkê na Edytê.
Za co można dostać tutaj bana? Za pisanie na innym niż Łukasza forum. Czy to jest wolność, o którą 15 lat temu walczono? Czy to są ideały pomarańczowej rewolucji, której wstążeczkę nasz Admin dał kilka miesięcy temu na swojej stronie? Wątpie....
michal
Bywalec
Bywalec

Post autor: michal »

To byÂł koszmar ten hymn. SkompromitowaÂła siĂŞ na caÂłe Âżycie. Od tego momentu sporo osĂłb zaczeÂło jÂą uznawaĂŚ za kretynkĂŞ :!: A ostatnie jej chimery niestety to potwierdzajÂą.

Ja jej tylko dziĂŞkujĂŞ za rok 1994.
Świeże pomidory! Prosto z krzaka!
ArO
Stały bywalec
Stały bywalec

To tylko Âświadczy o tych ludziach.

UwaÂżaĂŚ kogoÂś za kretyna bo wykonaÂł hymn po swojemu...
:? :? :? :?
michal
Bywalec
Bywalec

Post autor: michal »

Hymn jest jeden i jest jedna wersja. UczÂą siĂŞ jej dzieci na muzyce, teksty na analizowane sÂą polskim, a potem jest jeszcze historia. SÂłyszymy go wielokrotnie w ciÂągu roku - w szkole przynajmniej dwa razy. WidaĂŚ Edytka chodziÂła na wagary.

WidaĂŚ chciaÂła siĂŞ popisaĂŚ i myÂślaÂła pewnie, Âże jej wersja stanie sie obowiÂązujÂącÂą. CaÂła GĂłrniak...

Ps. Ja pamiĂŞtam, kiedy siĂŞ dowiedziaÂłem wczeÂśniej, Âże hymn zaÂśpiewa GĂłrniak, to siĂŞ bardzo ucieszyÂłem, Âże odspiewa dynamicznego Mazurka swoim dÂźwiĂŞcznym gÂłosem. Ale szczĂŞka mi opadÂła co zrobiÂła.
Świeże pomidory! Prosto z krzaka!
arrow
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: arrow »

dziwne tylko ze nikt nie wspomina przy tej okazji o tym goÂściu co sie zwie Adam Sztaba, to on razem z EdytÂą zrobiÂł to show :arrow:
Awatar użytkownika
Kubs
Bywalec
Bywalec

Post autor: Kubs »

arrow pisze:dziwne tylko ze nikt nie wspomina przy tej okazji o tym goÂściu co sie zwie Adam Sztaba, to on razem z EdytÂą zrobiÂł to show :arrow:
Arrow, skÂąd masz ten informacje?? Nie wierze, Âże Sztaba umoczyÂłby siĂŞ w ten sposĂłb :arrow:
MAKEPOVERTYHISTORY
arrow
Stały bywalec
Stały bywalec

sama Edyta tak powiedziaÂła przed tym wystĂŞpem :arrow:
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: kamuii »

To byÂł koszmar... hymnu nie poznalam i piÂłkarze chyba teÂż nie... podobny nr Anastacia wywinĂŞÂła na rozgrywkach baseball'a ale ona zdaje siĂŞ zapomniaÂła sÂłow...
Android <3
ArO
Stały bywalec
Stały bywalec

michal pisze:Hymn jest jeden i jest jedna wersja. UczÂą siĂŞ jej dzieci na muzyce, teksty na analizowane sÂą polskim, a potem jest jeszcze historia. SÂłyszymy go wielokrotnie w ciÂągu roku - w szkole przynajmniej dwa razy. WidaĂŚ Edytka chodziÂła na wagary.

WidaĂŚ chciaÂła siĂŞ popisaĂŚ i myÂślaÂła pewnie, Âże jej wersja stanie sie obowiÂązujÂącÂą. CaÂła GĂłrniak...

Ps. Ja pamiĂŞtam, kiedy siĂŞ dowiedziaÂłem wczeÂśniej, Âże hymn zaÂśpiewa GĂłrniak, to siĂŞ bardzo ucieszyÂłem, Âże odspiewa dynamicznego Mazurka swoim dÂźwiĂŞcznym gÂłosem. Ale szczĂŞka mi opadÂła co zrobiÂła.
A sÂłyszaÂłeÂś o czymÂś takim jak wÂłasna interpretacja :?:

To dziwne, ze w Stanach za hymn biorÂą siĂŞ piosenkarze country, a u nas lekka zmiana wzbudza takie emocje.
:roll:
MakAleks
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: MakAleks »

Tak tylko to nie byÂła lekka zmiana. 8)
ArO
Stały bywalec
Stały bywalec

Zdecydowanie lepsza od tej jakÂą Nas raczÂą podpici kibole na meczach.
arrow
Stały bywalec
Stały bywalec

nie chodzi o to czy to jest wersja lepsza, bardziej skoczna, czy z wiĂŞksza ilosciÂą dramĂłw, ona ma byĂŚ zgodna z oryginalnym zapisem nut :arrow:
Andy
Początkujący
Początkujący

Post autor: Andy »

Edytka zaœpiew³¹ hymn rewelacyjnie wg mnie. ZwróÌcie uwage na podklad muzyczny jaki by³ zagrany. To nie jej wina ze grali w takim tempie. Zaœpiewa³a tak jak jej zagrali, a da³a w to cale swoje serce i by³o to widac i slychac.
Anonymus
Bywalec
Bywalec

Post autor: Anonymus »

kaÂżdy ma prawo ÂśpiewaĂŚ jak chce
byle nie zmieniaÂł tekstu i nie obrazaÂł narodu
[no ale trochĂŞ dziwnie to zabrzmiaÂło jak Edyta zaÂśpiewaÂła :? ]
Każdego dnia toczy się życie - Jesteśmy po to aby je pokazać - Cała prawda całą dobę - TVN24
TVN - PROGRAMOWO NAJLEPSZA
ODPOWIEDZ