Katarzyna Zdanowicz
Moderator: Łukasz
Re: Katarzyna Zdanowicz
W tym tygodniu nie. Jeszcze na przyszłą niedziele na 10:45 wpisany jest "Program publicystyczny" tak jak dziś, a w każdą sierpniową niedziele na 11:00 Rozmowa bardzo polityczna.
Dzięki Matik za ten wywiad z Kasią
Przyjemnie się czytało. Nie mogę się doczekać programu publicystycznego z naszą Śliczną w roli prowadzącej. Pozdrawiam

Dziś w magazynie "Polska i Świat". Może też w "Dniu po dniu" 

-
- Czasem tu wpada
Raczej Michał Cholewiński w DpD - tak myślę. Jak będzie -zobaczymy już za 2.5h .
-
- Fanatyk :)
Czy mi się zdaje, czy Katarzyna ufarbowała ciemne odrosty ? 

A były jakieś odrosty?epsztajnek pisze:Czy mi się zdaje, czy Katarzyna ufarbowała ciemne odrosty ?
To zdjęcie jest sprzed miesiąca

Robione na dzień przed ekranową zmianą fryzury

A to zdjęcia z dziś - muszę przyznać, że realizatorzy się wyjątkowo nie spisują wpychając belkę na ekran

A na koniec I części programu coś się popsuło

-
- Fanatyk :)
Rzeczywiście, to sprawa oświetlenia. Ta fryzura rzuca cień na samą siebie
22

Tak, tam też się pojawi.matik pisze: Może też w "Dniu po dniu"
Zaczyna, trzymamy kciuki!
K...wa jest najlepsza! Czekałem i jest! Zawsze w Nią wierzę! Jest The Best! Szacun!!! Czapki z głów Filigranku! A wg wywiadu, jeszcze nie zaczęła! TORPEDA! Naprawdę fajnie! I jakie emocje budzi! Taka nasza! Kasiu, Ty naprawdę Jesteś fajna! Bo trudno jest udawać na oczach milionów! Jeżeli ktoś Ciebie nie lubi, to ma naprawdę problem! Pewnie inni na tym forum, mają podobne zdanie, a krytycy złagodzili swoje zdanie! Duża buzia!
Sorry za te nadmierne "peany", ale wino, urok Kasi, robi swoje! Człowiek, to około 70% wody! A jak wiemy, woda płynie swobodnie, zamarza, paruje, wrze! Wczoraj u mnie kipiała! Pozdrawiam wszystich, z Matikiem, Nouze, no i mistrzem HD na czele! Kto chce, wie o kogo chodzi! Czekamy, aż wróci z urlopu! Ja uwielbiam ten temat na forum! I uczę się od Was! A Kasi, życzę powodzenia!
chlopie, ale Cie wzieloSympatyk pisze:K...wa jest najlepsza! Czekałem i jest! Zawsze w Nią wierzę! Jest The Best! Szacun!!! Czapki z głów Filigranku! A wg wywiadu, jeszcze nie zaczęła! TORPEDA! Naprawdę fajnie! I jakie emocje budzi! Taka nasza! Kasiu, Ty naprawdę Jesteś fajna! Bo trudno jest udawać na oczach milionów! Jeżeli ktoś Ciebie nie lubi, to ma naprawdę problem! Pewnie inni na tym forum, mają podobne zdanie, a krytycy złagodzili swoje zdanie! Duża buzia!

Mój gwiazdozbiór - Cleo, Joanna Kryńska, Dagmara Kaczmarek-Szałkow, Małgorzata Kukuła, Kamila Kalińczak, Olga Mildyn, Anna Dec, Katarzyna Zdanowicz, Joanna Dunikowska-Paź