Otóż to , panie kolegonouze pisze: po raz pierwszy "ślad" pojawił się po urlopie w 15 na żywo.

Więc albo kolega @winek blefuje, albo ... wie więcej niż my i to bynajmniej nie z przekazu TV :mhm:

Moderator: Łukasz
Otóż to , panie kolegonouze pisze: po raz pierwszy "ślad" pojawił się po urlopie w 15 na żywo.
przykład: 1 sierpnia 2008 / godz. 21:05epsztajnek pisze:Wczesne lata m24 , to dla kolegi tak bardziej 2007, czy 2004 ?winek pisze: (wczesne lata m24 z udziałem redaktor jot)
przez wiele lat anna byla pokzaywana od pasa w gorenouze pisze:raczej niemożliwe żeby miała wcześniej tatuaż w tym miejscu
chyba że go jakoś maskowała na wizji :mhm:![]()
![]()
nie musi byc caloksztaltu. wystarczy ze kamera zrobi 'najazd' z boku lub z tylu na siedziącą prezenterke (tak bylo w pozniejszych wersjach m24)nouze pisze:Co jak co, ale te rejony całokształtu Pani Redaktor są pod stałą obserwacją i po raz pierwszy "ślad" pojawił się po urlopie w 15 na żywo.
no w takim razie ja tu nie pomogę.nouze pisze:żeby rozwikłać zagadkę, potrzebne są capsy w HD z 15 na żywo z wirtuala.
Cofam to.nouze pisze:raczej niemożliwe żeby miała wcześniej tatuaż w tym miejscu
jest taka zasada, że nie pisze się "post pod postem" :spiewa: (nie żebym do tej pory tego przestrzegałepsztajnek pisze:Cisza...
Jak na ten wątek cosik długa
co to za składanie życzeń, kiedy nie można się nawet z solenizantką wycałować...epsztajnek pisze:I nikt życzeń imieninowych nie złożył ( w tym roku nie wyrywałem się, chciałem dać szansę kolegom )
Przez 12 godzin :> Chyba, że jest coś na tyle ważnego/ciekawego, że można oko przymknąćnouze pisze:jest taka zasada, że nie pisze się "post pod postem" :spiewa: (nie żebym do tej pory tego przestrzegałepsztajnek pisze:Cisza...
Jak na ten wątek cosik długa22 )
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 25 gości