matik pisze:Lubię sobie czasem pofantazjować, jak by to mogło TVN24 wyglądać, ale obiektywnie na to patrząc, zaprezentowany pomysł nie tyle co nie jest do przyjęcia, a jest po prostu nierealny. Igor Sokołowski prowadzący jednocześnie pasmo poranne i wieczorne? Maciej Dolega z TVN Meteo jako prezenter serwisów? Piotr Jacoń w zupełnie zmienionej wersji FpF? Przebudowa Szkła Kontaktowego? To nie jest realne. Poza tym Horyzont nie mógłby w tym czasie być ze studia głównego, bo wtedy trwają przygotowania do Faktów. A coś na wzór "Cała prawda, całą dobę" już kiedyś było i spadło po miesiącu z anteny. Ja rozumiem, Ty to tak widzisz, ale nie obraź się, ale ja tego kompletnie nie widzę.
Właśnie mi o to chodziło, żeby ktoś pokazał błędy a nie mówił ,,nie podoba mi się, bo mi się nie podoba" jak Rogi
Dzięki Matik!
matik pisze:Lubię sobie czasem pofantazjować, jak by to mogło TVN24 wyglądać, ale obiektywnie na to patrząc, zaprezentowany pomysł nie tyle co nie jest do przyjęcia, a jest po prostu nierealny. Igor Sokołowski prowadzący jednocześnie pasmo poranne i wieczorne? Maciej Dolega z TVN Meteo jako prezenter serwisów? Piotr Jacoń w zupełnie zmienionej wersji FpF? Przebudowa Szkła Kontaktowego? To nie jest realne. Poza tym Horyzont nie mógłby w tym czasie być ze studia głównego, bo wtedy trwają przygotowania do Faktów. A coś na wzór "Cała prawda, całą dobę" już kiedyś było i spadło po miesiącu z anteny. Ja rozumiem, Ty to tak widzisz, ale nie obraź się, ale ja tego kompletnie nie widzę.
Właśnie mi o to chodziło, żeby ktoś pokazał błędy a nie mówił ,,nie podoba mi się, bo mi się nie podoba" jak Rogi
Dzięki Matik!
Dokładnie to samo miałem na myśli o czym napisał @Matik .
Troszkę datę przestrzeliłem, co nie zmienia faktu, że UPC nie lubi wprowadzać nowych kanałów. No ale TVN24 HD dla zainteresowanych od najbliższego poniedziałku będzie dostępny w ofercie.
W Szczecinie TTSR 2013, jedna z największych imprez w tym roku w Polsce, po dwóch dniach 1 mln ludzi, Nelly Furtado itd. a w TVN 24 tylko migawki, bo to nie Gdańsk, Poznań czy Warszawa. Poza tym ważniejsze jest, że Miecugow dostał w papę albo kolejne żale Gowina.. Zresztą TVN 24 zawsze daleko było do Szczecin, ale wiele nie trzeba skoro sprzymierzona partia te części Polski uważa już prawie za niemieckie.. ;P
grero89 pisze:W Szczecinie TTSR 2013, jedna z największych imprez w tym roku w Polsce, po dwóch dniach 1 mln ludzi, Nelly Furtado itd. a w TVN 24 tylko migawki, bo to nie Gdańsk, Poznań czy Warszawa. Poza tym ważniejsze jest, że Miecugow dostał w papę albo kolejne żale Gowina.. Zresztą TVN 24 zawsze daleko było do Szczecin, ale wiele nie trzeba skoro sprzymierzona partia te części Polski uważa już prawie za niemieckie.. ;P
Nelly Furtado owszem była w Szczecinie, ale na Gali Eski (czyli komercyjnej imprezy), która była transmitowana w TVP 1. Nie zdziwiłbym się gdyby TVP miała patronat medialny na wyłączność.
Relacje na żywo z samego TTSR były w TVN24 + były jeszcze wyjazdowe prognozy pogody Wasyla właśnie z tego miejsca.
Fabian pisze:Słyszałem, że Nelly odebrała nagrodę Radia Eska i zaśpiewała... jedną piosenkę.
Pewnie zapłacili jest mnóstwo kasy, przyleciała pół godzinki przed 'koncertem', odebrała nagrodę i coś tam zaśpiewała po czym wróciła do domu czy poleciała gdzieś indziej.
ALE TA WIELKA GWIAZDA BYŁA NA TEJ GALI I ZAŚPIEWAŁA
Zanim napiszecie głupoty i farmazony sprawdźcie najpierw informacje albo nic nie piszcie.
Nelly Furtado zaśpiewała wczoraj podczas EMA 2013 DWIE piosenki. Dziś ma koncert w pełnym zakresie jako gwiazda wieczoru. Była już w piątek w Szczecinie a w sobotę miała konferencję.
Ale to tylko jeden element TTSR 2013. Oprócz tego ponad 100 żaglowców, pełno imprez towarzyszących, wielkie święto.. ale kogo w TVN 24 obchodzi. Najważniejsze że Jarek w Lublinie dobrze wygląda
grero89 pisze:Zanim napiszecie głupoty i farmazony sprawdźcie najpierw informacje albo nic nie piszcie.
Nelly Furtado zaśpiewała wczoraj podczas EMA 2013 DWIE piosenki. Dziś ma koncert w pełnym zakresie jako gwiazda wieczoru. Była już w piątek w Szczecinie a w sobotę miała konferencję.
Ale to tylko jeden element TTSR 2013. Oprócz tego ponad 100 żaglowców, pełno imprez towarzyszących, wielkie święto.. ale kogo w TVN 24 obchodzi. Najważniejsze że Jarek w Lublinie dobrze wygląda
Przyznaję rację co do Nelly.
Jednak nie zmienia to faktu, że TVN 24 relacjonował na żywo TTSR ...
Jedną z relacji sam widziałem - właśnie podczas poranka.
i co mi po HD, próbuję zaprogramować tę ich nagrywarkę Cisco na 15.00 a ustawienia się nie zapisują 24
kiedyś ustawiałem z programu tv w dekoderze ("guide") to działało, ale teraz nie mogę bo od 11-tej jest pusto :hmm:
co za złom
Już pusto nie jest. Uzupełnili co trzeba (chociaż u mnie dziura w EPG zaczynała się o wiele wcześniej niż o 11:00....) Ale prawdą jest, że sprzęt od UPC to złom. I prawdą jest, że takie dziury w EPG są często.