Zmiana szaty graficznej forum
Moderator: Łukasz
-
- Czasem tu wpada
Re: Zmiana szaty graficznej forum
Według mnie poprzednia szata graficzna była lepsza
Zgadzam się z przedmówcą. Bardzo ładne i baaaaaaaaaaardzo nieczytelnetomalapt pisze:Wygląd i estetykę oceniam na 5+, natomiast funkcjonalność? Na Boga 1! Czytanie wypowiedzi użytkowników to ogromny wysiłek dla moich oczu, strasznie źle się czyta... Według ostatnich badań, mam Sokoli wzrok, więc nie możecie zarzucić mi żadnej wady wzroku...
Panowie, intencje były na 100% dobre, wygląda to bajecznie, ale biały tekst na niebieskim tle? Takie łączenie kolorów nie ma racji bytu, albo biały tekst na czarnym/bardzo ciemnym tle, albo czarny tekst na białym/bardzo jasnym tle. :grozi:
MOJE OCZY!!!

-
- Czasem tu wpada
- Kontakt:
Nie da się zrobić opcji wyboru skórki?
Homzik poleca laptopy -> http://laptopy.yyy.pl
Białe litery na niebieskim tle czyta się bardzo niewygodnie
//////////
To byłoby najlepsze rozwiązanie.homzik pisze:Nie da się zrobić opcji wyboru skórki?
Ja jestem zadowolony ze zmiany i jak dla mnie może tak zostać 

-
- Czasem tu wpada
Oko męczy się strasznie, ciężko przeglądać forum w takich barwach. Tło postów i działów powinno być białe, resztę dałoby się "przeżyć".
Użytkownicy, którym nowy wygląd forum nie przypadł do gustu w swoich panelach mogą przełączać się pomiędzy wersjami forum: zarówno nową, jak i poprzednią.
Dobry pomysł. Akurat doszedłem do wniosku, że stara skórka dobra jest na dzień, a nowa - na wieczór
.

Będziesz sobie przestawiać rano i wieczorem? 

Na chwilę obecną wygląda to tak, że 5121 użytkowników ma nową skórkę, a 9 użytkowników powróciło do starej.
Już się przyzwyczaiłam 

11 osób na 5500 korzystało ze starej szaty graficznej.
Tymczasowo ją dzisiaj wyłączyliśmy, ponieważ zaczęła generować jakieś dziwne błędy w narzędziach dla webmasterów. Pytanie do pozostałej "jedenastki": może przyzwyczaicie się do nowego wyglądu?
Tymczasowo ją dzisiaj wyłączyliśmy, ponieważ zaczęła generować jakieś dziwne błędy w narzędziach dla webmasterów. Pytanie do pozostałej "jedenastki": może przyzwyczaicie się do nowego wyglądu?

Większość to większość. Ale niebieska skórka męczy oczy. Jak odwracam głowę od ekranu to jeszcze przez kilka chwilę widzę tekst.
//////////
Ja tam cały czas wolę starą wersję. Według mnie jest po prostu bardziej czytelna. Lepiej widać zarówno treść, jak i same znaczki informujące o nowych postach.
Ale wiadomo, jak nie będzie wyjścia i będziecie musieli "skasować" starą wersję to się przestawię. Jeżeli nie musicie jej kasować to nie róbcie tego
Ale wiadomo, jak nie będzie wyjścia i będziecie musieli "skasować" starą wersję to się przestawię. Jeżeli nie musicie jej kasować to nie róbcie tego