michos pisze:W faktach i na klepsydrze byÂło, Âże Marcin miaÂł 33 lata tzn.1971-2004 a wszyscy mĂłwili Âże miaÂł 34 lata. Pewnie wynika to z tego, Âże niedÂługo obchodziÂł by swoje 34 urodziny
TeÂż mnie to zdziwiÂło bo w innych mediach (prasa, tv) byÂło 1970, a TVN postanowiÂł sobie napisaĂŚ 1971. :?
Ten podpis został ocenzurowany przez redakcję tvnfakty.pl
Na pewno siĂŞ nie pomylili, juÂż gdzie jak gdzie ale tam na pewno znajÂą dokÂładnÂą datĂŞ urodzin Marcin... ChociaÂż sam byÂłem przekonany, Âże w 1970 siĂŞ urodziÂł
Hej , mam ogromnÂą proÂźbe czy mĂłgÂłby mi ktoÂś przesÂłaĂŚ materiaÂł wczorajszy z FaktĂłw Sianeckiego, bo niestety w ogĂłle nie widziaÂłam, a chciaÂłabym zobaczyĂŚ jak Marcin PawÂłowski zostaÂł poÂżegnany.
Usilnie proszĂŞ
MoÂżna na adres [email protected]
lub [email protected]
Z gĂłry dziĂŞkujĂŞ
Pozdrawiam
"Uśmiech losu można zobaczyć, nawet w tych najciemniejszych chwilach, jeśli tylko pamięta się, żeby zapalić światło..." Albus Dumbledore (cytat z filmu)
Posiadam dwa materiaÂły z faktow, z dnia w ktĂłrym Marcin umarÂł oraz z pogrzebu.
Niestety nie sÂą to materiaÂły z tvn.tivi jeÂśli ktos wie co mam na myÂśli. Nie mniej jednak jeÂśli ktoÂś chciaÂły wspomniane materiaÂły zobaczyĂŚ to proszĂŞ o kontakt na priv, postaram siĂŞ je jakoÂś wysÂłaĂŚ.