Moderator: Łukasz
Moje również, teraz czekam jeszcze na pewnego Pana w okularach, który bardzo często w studiu przedstawia różne rzeczy - m.in. proces Katarzyny W. - zainteresowani będą wiedzieć kogo mam na myśliavatar pisze:Moje ciche marzenie o zobaczeniu jej za stołem właśnie się spełniło.![]()
Jeśli miałoby to wyglądać tak, że Anna Seremak będzie teraz ponownie reporterką, to nie mam nic przeciwko. Sęk w tym, że ja sam podejrzewam, że dziś to jest tylko zastępstwo. W ostatnich dniach zdecydowanie mają problem z obsadzeniem prezenterów, na co wskazywały podwójne dyżury Igora przez ostatnie 2 dni (DNŻ od 10 do 15 i serwisy o 19 i 20)avatar pisze:To zobaczymy jak sobie poradzi, mam nadzieję, że nie podzieli losu A.Przybylskiego i A.Seremak, którzy w mojej opinii wgl nie nadają się do czytania serwisów :/
Było jeszcze parę innych miłych wypowiedzi, żadnej złejfajna ta nowa Pani od wiadomości i nawet "Gibraltar" bez pomyłki powiedziała kilka razy)
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot], Google [Bot], marcin3usb, Semrush [Bot], TommyC i 21 gości