Moderator: Łukasz
w momencie jak złapała się rękami blatu i przejechała po nim swoimi zgrabnościami, wyobraźnia od razu podsunęła mi wizję, jak zmysłowo podnosi nóżki, zrzuca buciki i zapraszającym gestem...epsztajnek pisze:Kolega też zauważył ?
różoweepsztajnek pisze:Przy okazji, kojarzy może kolega te czerwone szpileczki ? To nowość ? ( jakoś nie przypominam sobie )
To nie sukienka , tylko t-shirt+spódnicaskurvel pisze:no właśnie, jakoś nie widziałem tej sukienki wcześniej
jak wiadomo - prawie czyni różnicęnouze pisze:Pani Redaktor prezentująca się tak łagodnie... prawie niewinnie
Prawda - taki styl u Pani Anny, to rzadkość :rozglada:skromnie (nadajnik na spodzie ) to nie taka znowu zwyczajna sytuacja
Kolega użył bardzo trafnego wyrażenia - jedna z - i to jest prawda. Pod względem różnorodności ubiorów postawiłbym ją w jednym rzędzie z Martą Kielczyk. Pamiętajmy,że ustalenie ścisłego rankingu jest oczywiście niemożliwe, gdyż trzeba by uwzględnić, że niektóre panie podziwiamy wyłącznie zza stołu, niektóre , tak jak AJot, w całokształcieCzy można obiektywnie powiedzieć że Anna to obecnie jedna z najciekawiej i najróżnorodniej ubierających się dziennikarek TV? Bo ilość jej sukienek i wdzianek robi wrażenie
Kto wie, może w domu ma taką kolekcję, że nam by oko zbielałomoże tylko bucików za mało
Coż, dla mnie jest to łyżka dziegciu w beczce miodu , jaką jest powrót do długich włosówCzy p. Ania rozjaśniła włosy, czy tylko mi się dzisiaj zdawało?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 37 gości