TVP Info
Moderator: Łukasz
Re: TVP Info
Żeby TVP INFO miało chociaż tak dobrą pracę kamer, jak BBC News...
Liczą się tylko FAKTY! Codziennie o 19:00 w TVN
Tyle ze te prace kamer w BBC News (wersji UK i na swiat) sa wszystkie przez komputer zaprogramowane i sterowane - tam nie ma zadnego operatora kamer - tylko w wiekszym studio publicystyczch programow w BBC World News.patryk19 pisze:Żeby TVP INFO miało chociaż tak dobrą pracę kamer, jak BBC News...
-
- Bywalec
Kto prowadzi dzisiaj Poranek TVP Info? Akurat dzisiaj nie mam do tego kanału.
Beata Chmielowska-Olech - główna prowadząca
Piotr Kraśko - serwisant
Piotr Kraśko - serwisant
-
- Bywalec
Jeszcze przez miesiąc będę korzystał z oferty mojej osiedlowej kablówki w wersji analogowej, z której właśnie zniknęła TVP Info, a pojawiła się TVP Regionalna. TVP Info jest tylko w ofercie cyfrowej... Nie mogę też znaleźć żadnego internetowego streamingu TVP Info wszędzie, gdzie do tej pory było info teraz jest Regionalna, na przykład na www.www.tvpstream.tvp.pl również w miejscu Info jest Regionalna. Macie może jakiegoś linka do TVP Info?matik pisze:Beata Chmielowska-Olech - główna prowadząca
Piotr Kraśko - serwisant
Wejdź na netvi.tv tylko trzeba się tam zarejestrować - serwis jest w pełni legalny. Usługa est za darmo, poza paroma kanałami.
-
- Bywalec
Dziękimatik pisze:Wejdź na netvi.tv tylko trzeba się tam zarejestrować - serwis jest w pełni legalny. Usługa est za darmo, poza paroma kanałami.

Nowe studio: te dwa słupy są okropne przez to oklejenie ich czymś imitującym lustro... reszta ok.
Muzyka: jakaś nijaka, spodziewałem się czegoś bardziej wyrazistego jak w czołówce wykonanej przez 3colors.
Grafika ekranowa: Świetna! Prosta, przejrzysta, estetyczna.
Muzyka: jakaś nijaka, spodziewałem się czegoś bardziej wyrazistego jak w czołówce wykonanej przez 3colors.
Grafika ekranowa: Świetna! Prosta, przejrzysta, estetyczna.
Studio - jak na razie całkiem fajnie się prezentuje.
Czołówki - tandeta! Kto to wpuścił na antenę?
Oprawa muzyczna - nie narzekam
Jest całkiem w porządku jak dla mnie.
Oprawa antenowa - całkiem ok, chociaż dałbym jakiś pasek oddzielający belkę od paska, mimo, że belka jest nieco transparentna.
A prowadzenia Beaty Chmielowskiej-Olech może lepiej nie będę komentował.
Czołówki - tandeta! Kto to wpuścił na antenę?
Oprawa muzyczna - nie narzekam

Oprawa antenowa - całkiem ok, chociaż dałbym jakiś pasek oddzielający belkę od paska, mimo, że belka jest nieco transparentna.
A prowadzenia Beaty Chmielowskiej-Olech może lepiej nie będę komentował.
Nie wierzę. TVP Info wprowadziło coś nowego, nie wzorując się na TVN24. Oprawa ekranowa (mam na myśli belki i pasek informacyjny) jest znakomity. Kolor biały mi się nie podoba, zlewa się wszystko, ale sam układ belek, animacje - genialne. Po cichu liczyłem, że coś takiego zobaczymy niedługo w TVN24, teraz już wiadomo, że na pewno nie.
-
- Bywalec
Tragiczny występ Beaty Chmielowskiej-Olech. Agata Konarska na pewno spisze się lepiej.
"Woronicza 17" - mam wrażenie, że gdzieś już widziałem taki obrazek... :grozi:
-
- Fanatyk :)
A u mnie na "analogu" UPC cały czas dają TVP INFO Zapomnieli przełączyć ?
22 Bo w "cyfrze" jest już Regionalna

Prawda, Beatka znakomicie sprawdziła się w "TeX" czy "KcH" . Ale do prowadzenia "poważnych" tematów ( a takie dziś dominują ) absolutnie się nie nadajematik pisze:A prowadzenia Beaty Chmielowskiej-Olech może lepiej nie będę komentował.

Ja tam do 9:00 miałem w cyfrówce UPC tylko TVP Warszawa. Analogu ustawionego nie mam. Netvi.tv mnie poratowałoepsztajnek pisze:A u mnie na "analogu" UPC cały czas dają TVP INFO Zapomnieli przełączyć ?22 Bo w "cyfrze" jest już Regionalna
![]()

-
- Początkujący
Tak słabego poranka już dawno nie oglądałem
Pani Beatka powinna łyknąć jakieś dopalacze bo zamiast budzić to usypia
7 Czarno to widzę, już lepiej budzi Czyż gryzący długopis i drapiący się po nogach 

Ostatnio zmieniony niedziela 01 wrz 2013, 11:07 przez Allahakbar, łącznie zmieniany 1 raz.