[TVN] Mam talent
Moderator: Łukasz
Re: Mam talent
A Miszczak powiedział na konferencji, że TVN nie stoi w miejscu i !!! unowocześnia formaty. Szkoda tylko, że pomija ten najlepszy i najbardziej dochodowy show...
Nie robiłbym wielkich nadziei. Skoro teraz nie wprowadzają w tej kwestii żadnych wielkich zmian, to nie liczę, że coś się zmieni w programach na żywo.alik79 pisze:Uważam jednak że nie wszystko stracone i być może ujrzymy nową scenografię (wraz z stołem jurorskim) i grafikę od etapu live !
https://www.facebook.com/photo.php?v=34 ... =2&theater - to zwiastun nowej edycji "Mam Talent!", która zapowiada się świetnie. Założę się, że uczestniczka robiąca obrazki z piasku zajdzie daleko. Takie coś widziałem już m. in. na ukraińskiej i amerykańskiej wersji programu - w tym drugim artysta wykonujący tą sztukę doszedł do finału.
Myślę, że nie pomylę się, jeśli powiem, że dojdzie do finału na 100 proc.Trzeciak pisze:Założę się, że uczestniczka robiąca obrazki z piasku zajdzie daleko. Takie coś widziałem już m. in. na ukraińskiej i amerykańskiej wersji programu - w tym drugim artysta wykonujący tą sztukę doszedł do finału.
all 16-49 SHR%(2013-09-07)
tvn - 17,4
polsat - 9,6
tvp1 - 6,8
tvp2 - 6,5
tvn - 17,4
polsat - 9,6
tvp1 - 6,8
tvp2 - 6,5
I sumie się nie dziwię, bo wczorajszy odcinek był naprawdę świetny. Chyba jeden z najlepszych (jeśli nie najlepszy) w historii "MT!".
Co się tak cieszycie? Zawsze pierwsze odcinki są mega zmontowane, produkcji zależy na dobrym pierwszy wrażeniu, dam sobie głowę obciąć, że za tydzień odcinek będzie 90 razy nudniejszy, gorzej zmontowany i nie będzie takich emocji... Tak samo jak z tegorocznym X Factor...
Życzę temu formatowi w naszym kraju najlepiej i błagam produkcję, nie "spieprzcie" tak dobrego programu w kolejnych odcinkach (a firma która to produkuje to do siebie ma xd)
Życzę temu formatowi w naszym kraju najlepiej i błagam produkcję, nie "spieprzcie" tak dobrego programu w kolejnych odcinkach (a firma która to produkuje to do siebie ma xd)
Akurat 2 odcinek tegorocznego X Factora był najmocniejszym pod względem występów castingowych.
Akurat pamiętam dość premierowy odcinek rok temu i wtedy rzeczywiście było dość dużo do narzekania jeśli chodzi o poziom talentów, czego o wczorajszym nie mogę powiedzieć. A za tydzień ma się zaprezentować teatr cieni (ten rodzaj sztuki w tym roku m. in. wygrał "BGT").tomalapt pisze:Co się tak cieszycie? Zawsze pierwsze odcinki są mega zmontowane, produkcji zależy na dobrym pierwszy wrażeniu, dam sobie głowę obciąć, że za tydzień odcinek będzie 90 razy nudniejszy, gorzej zmontowany i nie będzie takich emocji... Tak samo jak z tegorocznym X Factor...
Wyniki oglądalności programów talent-show
*Mam Talent (TVN) - 3,1 mln widzów
*Must Be The Music - Tylko Muzyka (Polsat) - 2,51 mln widzów
*MasterChef (TVN) - 2,47 mln widzów
*The Voice of Poland (TVP2) - 1,65 mln widzów
źr: muzyka.interia.pl
*Mam Talent (TVN) - 3,1 mln widzów
*Must Be The Music - Tylko Muzyka (Polsat) - 2,51 mln widzów
*MasterChef (TVN) - 2,47 mln widzów
*The Voice of Poland (TVP2) - 1,65 mln widzów
źr: muzyka.interia.pl
Diana John pojawi się w sobotnim odcinku "Mam Talent".
http://muzyka.interia.pl/raport/mam-tal ... 48398,8428
http://muzyka.interia.pl/raport/mam-tal ... 48398,8428
O tym już wiadomo od soboty, kiedy podczas napisów końcowych "MT" poszła zapowiedź drugiego odcinka.
.

Ale nie każdy musiał oglądac pierwszy odcinek MT 

-
- Czasem tu wpada
Wyniki oglądalności programów talent-show
Mam Talent - 3,5 mln widzów
Must Be The Music - Tylko Muzyka - 2,88 mln widzów
MasterChef - 2,96 mln widzów
The Voice of Poland - 2,0 mln widzów
Mam Talent - 3,5 mln widzów
Must Be The Music - Tylko Muzyka - 2,88 mln widzów
MasterChef - 2,96 mln widzów
The Voice of Poland - 2,0 mln widzów
Pogoda zrobiła swoje i wszystkie programy zyskały mniej więcej tyle samo widzów.