Joanna Kryńska
Moderator: Łukasz
Re: Joanna Kryńska - Miss Srebrnego Ekranu 2012
Pani redaktor prezentowała Marcinowi pewną choreografię w czasie materiału ale ktoś z reżyserki puścił to na antenie...xD
A to koniecznie przydałoby się, aby ktoś to wrzucił 

-
- Fanatyk :)
W trakcie materiału, powiadacie :mhm:
szkoda, materiały przeglądam taką funkcją 10-sekundowych skoków , nic nie zauważyłem, no i całe poranne nagranie poszło do kosza :hmm:
szkoda, materiały przeglądam taką funkcją 10-sekundowych skoków , nic nie zauważyłem, no i całe poranne nagranie poszło do kosza :hmm:
Przyszedł czas na moją pierwszą ocenę - na razie jak widać opiewasz się na archiwaliach, informacjach własnych, ciekawostkach i zdjęciu z fanpage Agi Cegielskiej. Jak widać to procentuje i to bardzo dobrze bo w 5 dni zdobyć wynik prawie 300 lajków przy prawie zerowej promocji jest już dobrym osiągnięciemmanio136 pisze:Otrzymalem „zezwolenie” od Pani Redaktor na prowadzenie Jej fanpagu. Zapraszam wszystkich. https://www.facebook.com/joannakrynskafanpage/

dzieki. jestem owarty na propozycje. mozse ktos chce byc administratorem?
Mój gwiazdozbiór - Cleo, Joanna Kryńska, Dagmara Kaczmarek-Szałkow, Małgorzata Kukuła, Kamila Kalińczak, Olga Mildyn, Anna Dec, Katarzyna Zdanowicz, Joanna Dunikowska-Paź
Powiem nieskromnie ze ta fotka z profilu Agnieszki była dla mnie. Kupilem dziewczynom po aniołku.
Mój gwiazdozbiór - Cleo, Joanna Kryńska, Dagmara Kaczmarek-Szałkow, Małgorzata Kukuła, Kamila Kalińczak, Olga Mildyn, Anna Dec, Katarzyna Zdanowicz, Joanna Dunikowska-Paź
Agnieszka lub ktoś dla niej administrujący, napisał pod tym zdjęciem dedykację, wiadomo, że było dla Ciebie. 

Dla nie-fejsbukowiczow info; Joanna dopiero w drugim tygodniu października.
-
- Czasem tu wpada
a może link dla ułatwienia? 

Jak fajnie, że już jest. Do tego w watykańskich barwach.
Jakoś tak sobie głupio ubzdurałem , że wraca w drugiej połowie miesiąca.. :cicho:
Co do fanpage'u- na pewno fajnie, że powstał.Przy profilu pracy dziennikarki informacyjnej ciężko o jakieś nagminnie dodawane ciekawostki, ale też nie o to chodzi.
Ja Joannowa historie z forum znam na wylot, ale wiadomo facebook poszerzy kręgi. A fanów nigdy za wiele. I super, że sama zainteresowana jest na tak.

Co do fanpage'u- na pewno fajnie, że powstał.Przy profilu pracy dziennikarki informacyjnej ciężko o jakieś nagminnie dodawane ciekawostki, ale też nie o to chodzi.
Ja Joannowa historie z forum znam na wylot, ale wiadomo facebook poszerzy kręgi. A fanów nigdy za wiele. I super, że sama zainteresowana jest na tak.
Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !