[TVN] Mam talent
Moderator: Łukasz
Re: Mam talent
Mam Talent - 3,22 mln
MBTM - 2,64 mln
The Voice - 1,87 mln
Mnie szczerze mówiąc nudzą już programy muzyczne. Mimo iż "Mam Talent" nie ogląda się tak źle to po 1 odcinku tej serii zrezygnowałem z dalszego oglądania.
MBTM - 2,64 mln
The Voice - 1,87 mln
Mnie szczerze mówiąc nudzą już programy muzyczne. Mimo iż "Mam Talent" nie ogląda się tak źle to po 1 odcinku tej serii zrezygnowałem z dalszego oglądania.
Mam wrażenie, że z tygodnia na tydzień jeśli chodzi o program jest coraz gorzej. Dlatego nie dziwi mnie tutaj spadek widowni.
Z tygodnia na tydzień jest coraz lepiej. Odcinki z Agustinem ogląda się znacznie lepiej niż z Kozyrą.
O tak, odcinki z Agustinem wypadają lepiej niż z Robertem Kozyrą, ale w tej serii moim zdaniem póki co tylko 2 pierwsze odcinki były na dobrym poziomie. Kolejne 2 nieco bardziej nudne.
Wydaje mi się, że w przypadku Mam Talent takie wyniki skończą się spadkiem programu.
mam to samo zdanie. agurolla lepszym jurorem , lecz poziom od 2 odcinkow o wiele gorszy od poprzednich 

-
- Czasem tu wpada
Weekendowa oglądalność:
Mam Talent - 3,55mln
Must Be The Music - 2,96mln
The Voice Of Poland - 1 część - 1,88mln, 2 część - 2,35mln
Mam Talent - 3,55mln
Must Be The Music - 2,96mln
The Voice Of Poland - 1 część - 1,88mln, 2 część - 2,35mln
Ta edycja jest naprawdę tandetna
Wolę zdecydowanie The Voice of Poland jest super i polecam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Wolę zdecydowanie The Voice of Poland jest super i polecam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ostatnio zmieniony sobota 05 paź 2013, 22:40 przez matik, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Połączono 2 posty. Proszę nie pisać dwóch wypowiedzi w odstępie minuty, tylko edytować poprzednią.
Powód: Połączono 2 posty. Proszę nie pisać dwóch wypowiedzi w odstępie minuty, tylko edytować poprzednią.
-
- Bywalec
Dla mnie realizacyjnie najlepsza edycja. Masa zaskoczeń, idiotycznych wystepow, najlepsze jury od 2giej edycji. Zdecydowanie lepiej sie oglada to niz TVoP ktore w tym sezonie... Przynudza i kompletnie nie porywa. Jak zadna edycja tego programu w ogole na swiecie, zreszta.
tvn - latem programowo najgorsza!
Agustin w roli jurora to strzał w dziesiątkę, ale pod względem uczestników tegoroczna edycja jest słaba. Wszystko to już było. Jedyny uczestnik, który zasługuje na uwagę to ten zespół teatru cieni. Reszta już była.
I Pani tworząca obrazki z piasku 

A racja, zapomniałem o niej.
A nie wydaje Wam się, że producenci ściągnęli kobietę od piasku i teatr cieni, żeby nie było nudno? Z tego co kojarzę Ci ludzie nie są nawet z Polski.
Obejrzałem oba występy i mimo wszystko jednak wersja ukraińska z piasekiem oraz zwycięzcy brytyjskiego "Mam Talent", czyli "Attraction" bardziej mi się spodobali, powiem wręcz, że zrobili na mnie piorunujące wrażenie - tutaj jakoś tak bez emocji. Może to też wina montażu, zamiast pokazywać z jednej kamery występ cieni to oni co chwile zmieniali ujęcia + komentarze prowadzących "oo! aaa! patrz, z tyłu tak stoją, a widać samolot!!". WTF
Oczywiście na plus jest to, że pojawiają się tego typu nowości w polskiej edycji, ale jakoś bardziej bym się pasjonował tym faktem, gdyby "Mam Talent" czymś zaskoczył, a nie pokazał to, co wygrało zagraniczne edycje parę lat temu.
Obejrzałem oba występy i mimo wszystko jednak wersja ukraińska z piasekiem oraz zwycięzcy brytyjskiego "Mam Talent", czyli "Attraction" bardziej mi się spodobali, powiem wręcz, że zrobili na mnie piorunujące wrażenie - tutaj jakoś tak bez emocji. Może to też wina montażu, zamiast pokazywać z jednej kamery występ cieni to oni co chwile zmieniali ujęcia + komentarze prowadzących "oo! aaa! patrz, z tyłu tak stoją, a widać samolot!!". WTF

Oczywiście na plus jest to, że pojawiają się tego typu nowości w polskiej edycji, ale jakoś bardziej bym się pasjonował tym faktem, gdyby "Mam Talent" czymś zaskoczył, a nie pokazał to, co wygrało zagraniczne edycje parę lat temu.

Wyniki programów talent-show
*Mam Talent (TVN) - 3,3 mln widzów
*Must Be The Music - Tylko Muzyka (Polsat) - 3,29 mln widzów
*MasterChef (TVN) - 3,02 mln widzów
*The Voice of Poland (TVP2) - 2,11 mln (1,8 mln - część pierwsza, 2,37 mln - druga)
Co ciekawe - "MT!" wygrał z "MBTM" tylko o 18 tys. widzów.
źr: muzyka.interia.pl
*Mam Talent (TVN) - 3,3 mln widzów
*Must Be The Music - Tylko Muzyka (Polsat) - 3,29 mln widzów
*MasterChef (TVN) - 3,02 mln widzów
*The Voice of Poland (TVP2) - 2,11 mln (1,8 mln - część pierwsza, 2,37 mln - druga)
Co ciekawe - "MT!" wygrał z "MBTM" tylko o 18 tys. widzów.
źr: muzyka.interia.pl
Wspaniały program,podziwiam ludzi którzy mają jakiś szczególny talent ja go nie mam :brawa: