Anna Jędrzejowska
Moderator: Łukasz
Re: Anna Jędrzejowska
Około 15:34 zakrztusiła się na tyle mocno, że nie dokończyła zapowiedzi materiału według planów i powiedziała, że widzimy się po nim.
teraz znalazłem
Pani Redaktor tak dobrze wybrnęła, że pewnie nawet na łapu-capu się nie załapie

Pani Redaktor tak dobrze wybrnęła, że pewnie nawet na łapu-capu się nie załapie

-
- Fanatyk :)
O! Jakie ćwieki !
Bardziej pasowałyby do ... tego :mhm: ... skórzanej marynarki
22

Bardziej pasowałyby do ... tego :mhm: ... skórzanej marynarki

Miejsce ćwieków jest w z angielska zwanych spiked jackets. Skórzana marynarka to w dalszym ciągu marynarka, klasyczny krój bez zbędnych dodatków. 

-
Oczywiście, że masz rację, ja użyłem tutaj marynarki jako pewnego eufemizmu, ponieważ staram się nie odkrywać swojej wyobraźni tak jawnie, jak kolega N. :devil:
wszystko jasne - starszy kolega pisząc "marynarka" miał na myśli skórzany, obcisły, jednoczęściowy kostium z zamkiem błyskawicznym od szyi po samiuśki dół + ulubione czarne szpile na platformieepsztajnek pisze: ja użyłem tutaj marynarki jako pewnego eufemizmu, ponieważ staram się nie odkrywać swojej wyobraźni tak jawnie, jak kolega N.

i ja się z kolegą zgadzam :plus:
(z zastrzeżeniem, że skórzany materiał musi być z rodzaju "połyskowych" :spiewa: )
samo oglądanie jak zakłada takie wdzianko byłoby rozkosznym seansem, a co dopiero otwieranie prezentu

-
Mówią, że ładnej kobiecie jest ładnie i w worku na ziemniaki :hyh:
Niby prawda, ale ... :ech:
Niby prawda, ale ... :ech:
a co mówią o siatce na cebulę? bo to już by były niezłe widoczki :spiewa:epsztajnek pisze:Mówią, że ładnej kobiecie jest ładnie i w worku na ziemniaki

kiecunia wrażenia nie robi, ale to chyba trzeci raz w historii, kiedy Pani Redaktor pojawiła się w kozaczkach na wizji :rozglada:
choć pewnie prezencję wyostrzyłyby bardziej wąskie kozaki z paskami/metalowymi ozdobami :mhm: (+opalenizna Kryni

-
Tylko, że te kozaczki są tak zamaskowane, że wyglądają jak zwykłe jesienne półbuty 
W ogóle Pani A. ostatnio jakaś taka zamaskowana, niczym siły specjalne ( dobrze chociaż , że jest ta latająca kamerka HD u sufitu
- patrz wyżej na pyszne widoczki
)

W ogóle Pani A. ostatnio jakaś taka zamaskowana, niczym siły specjalne ( dobrze chociaż , że jest ta latająca kamerka HD u sufitu

kolega ma na myśli czarną "górę", rajstopki i wreszcie kozaczki... :mhm:epsztajnek pisze:Tylko, że te kozaczki są tak zamaskowane, że wyglądają jak zwykłe jesienne półbuty
to może być właśnie kwestia tych dalekich ujęć i niepotrzebnych mówniczek :spiewa:epsztajnek pisze:W ogóle Pani A. ostatnio jakaś taka zamaskowana
jestem przekonany - na żywo to byłby pewny szczękopad