Serio? A internet? A radio? A inne formy rozrywki w mieście? Nie przesadzaj - to nie te czasy, gdy miasta zamierały, gdy leciało np. "Koło Fortuny", czy "Milionerzy".sybic pisze: Nikt nie jest zmuszany do oglądania TV, ale prawie każdy z nas jest na TV skazany i TVN jak i inne stacje dobrze wiedzą i sprytnie to wykorzystują.
[TVN] Taniec z Gwiazdami
Moderator: Łukasz
Re: Taniec z gwiazdami!
Skoro tyle programów ma w ofercie, że musi przesuwać niektóre z nich, to może zaryzykowałby i przeniósł jedno show testowo do TVN7?Oliwier pisze: Podobno to już niby potwierdzone, że program wraca wiosną, ale ja chciałbym, żeby to była jesień i program zastąpił wypalony już nieco Mam Talent!.
KKK
Ale sponsorzy chyba nie bardzo się zgodzą na takie rozwiązanie. TVN i TVN7 mają jednak inne audytorium.
W żadnym wypadku talent show, które emituje główny TVN nie nadają się do przeniesienia do któregoś z podkanałów. Jak dla mnie mogłyby tam polecieć paradokumenty.
Rzeczywiście czuję się pośrednio zmuszany do oglądania, ale nie jest mi z tym źle. TVN lubię, a inne stacje nie mogą swoimi programami nawet mu dorównywać. Na TVNie oglądam wszystko a na innych kanałach typu TVP czy Polsat tylko pojedyncze programy. Wiem, że nie muszę oglądać TzG, ale chodzi o to, że w tym czasie mogliby puścić coś o niebo lepszego, co na pewno bym oglądał...
To już jest żałosne.Oliwier pisze:Wiem, że nie muszę oglądać TzG, ale chodzi o to, że w tym czasie mogliby puścić coś o niebo lepszego, co na pewno bym oglądał...
Radio jakoś się jeszcze trzyma, ale Internet jest wciąż mało popularny. Generalnie nic się nie zmieniło. W wielu rodzinach włącza się telewizor o 18-tej a wyłącza późnym wieczorem.Trzeciak pisze:Serio? A internet? A radio? A inne formy rozrywki w mieście? Nie przesadzaj - to nie te czasy, gdy miasta zamierały, gdy leciało np. "Koło Fortuny", czy "Milionerzy".sybic pisze: Nikt nie jest zmuszany do oglądania TV, ale prawie każdy z nas jest na TV skazany i TVN jak i inne stacje dobrze wiedzą i sprytnie to wykorzystują.
Jest postęp, bo ja sam nie doładowuje karty a w w telewizor wstawiłem sobie akwarium, Ty widzę też... ale w wielu rodzinach nic się nie zmieniło.
Zresztą gdyby się coś zmieniło, zmieniła by się też strategia koncernów medialnych, ale tu bez zmian. 10 : pasztet, reklamy, pasztet, kłamstwa, suszenie zębów do kamer goto 10;
Jak już jesteśmy przy prywacie - to u mnie telewizor jest w tym samym miejscu, co był. Zmieniały się tylko modele. A tak poważnie - wystarczy popatrzeć jak czas spędzają dziś młodzi ludzie. Mało który z nich dziś przesiaduje kilka godzin dziennie - nawet w godzinach wieczornych. Więcej zdecydowanie przesiaduje na internecie, albo idzie do kina lub do miasta.
Taniec z Gwiazdami na pewno wróci, ale musimy znaleźć dobry moment - Edward Miszczak, 02.09.2013 r.
Czyli powrót na wiosnę 2014 możemy wykluczyć.matik pisze:Taniec z Gwiazdami na pewno wróci, ale musimy znaleźć dobry moment - Edward Miszczak, 02.09.2013 r.
Przecież Miszczak tego nie powiedział. Zresztą i tak - by tak wcześnie mówić o szczegółach nowej edycji programu, więc Miszczak musiał to powiedzieć trochę w sposób zawoalowany.
Ekhem, chyba mamy newsa. Jeśli można 'ufać' teleshow.pl Wodzianka wystąpi w Tańcu...
24 TVN schodzi na psy.

Ja musze przyznać szczerze że jestem WIELKIM FANEM tego programu, ale przede wszystkim mam pewne obawy co do 14 edycji dlatego że program wraca po 2 letniej przerwie i przede wszystkim wydaje mi się że widzowie juz nie beda tak zafascynowani tym programem jak wczesniej i przede wszystkim co do prowadzących jury i uczestników jakich stacja zaprosi :? Akurat Wodzianka jako uczestniczka klapa i być może Szulim w roli prowadzącej to nie wróży sukcesu
To już wole podziekować za 14 edycję, ale nie oglądać

-
- Bywalec
Kożuchowska, Rozenek i Szulim w „Tańcu z gwiazdami”:
http://www.wirtualnemedia.pl/artykul/ko ... -gwiazdami
http://www.wirtualnemedia.pl/artykul/ko ... -gwiazdami
Zdaje się, że parę dni temu Super Express lub Fakt podał taką samą listę gwiazd. Czyżby to była prawda, czy wirtualnemedia.pl się staczają?