Aleksandra Kutz
Moderator: Łukasz
-
- Fanatyk :)
Re: Aleksandra Kutz
To pani Ola też nosi "Loboutiny"
( albo podróbki :devil: )

brutalnie potraktowała nimi walizeczkę :tanczy:
22

-
A w walizeczce były drugie na zmianę
22
Były też kapciuszki, czyli pani Ola w sypialni zdejmuje obcasy :nie: ( trzeba , panie kolego, skorygować wyobraźnię :devil: )
Zresztą był to jedyny fajny moment w tym odcinku - nie licząc uganiania się z psami w rozpiętej bluzeczce

Były też kapciuszki, czyli pani Ola w sypialni zdejmuje obcasy :nie: ( trzeba , panie kolego, skorygować wyobraźnię :devil: )
Zresztą był to jedyny fajny moment w tym odcinku - nie licząc uganiania się z psami w rozpiętej bluzeczce

kelnereczka była całkiem sympatyczna :spiewa: Aleksandra wsunęła chyba połowę menu z tej knajpy :rozglada:
(dobrze że wyobraźnia nie uwzględnia płacenia za posiłki, inaczej trzeba by ją zabierać tylko do barów mlecznych :devil: )
widział starszy kolega zapowiedź następnego odcinka? Pobrudzi nam się trochę pani kierowca, a to oznacza tylko jedno - sceny z kąpanka :aniol:
(dobrze że wyobraźnia nie uwzględnia płacenia za posiłki, inaczej trzeba by ją zabierać tylko do barów mlecznych :devil: )
widział starszy kolega zapowiedź następnego odcinka? Pobrudzi nam się trochę pani kierowca, a to oznacza tylko jedno - sceny z kąpanka :aniol:

-
o kąpieli nie pomyślałem , raczej o tym, że tacy brudni twardziele lubią brać Olę w obroty
( tak jak ten juhas od oscypków ) 

juhas "wędrujące dłonie" :devil:
a scena formowania oscypka była żywcem wyjeta ze starego wyciskacza damskich łez z P.Swayze
tyle że w filmie było wspólne formowanie garnków, nie oscypków
22
a scena formowania oscypka była żywcem wyjeta ze starego wyciskacza damskich łez z P.Swayze
tyle że w filmie było wspólne formowanie garnków, nie oscypków

-
No i nie trafiliśmy , panie kolego
Nie było kąpu-kąpu myju-myju przed kamerą, tylko w przerwie na reklamy :devil:
A pan smolarz, kiedy ujrzał Olę w mini i hiperszpilach , w krótkich słowach polecił jej zmianę stroju - na tenisówki i legginsy ( te z poprzedniego odcinka )

Nie było kąpu-kąpu myju-myju przed kamerą, tylko w przerwie na reklamy :devil:
A pan smolarz, kiedy ujrzał Olę w mini i hiperszpilach , w krótkich słowach polecił jej zmianę stroju - na tenisówki i legginsy ( te z poprzedniego odcinka )
a sam był tylko w krótkich spodenkach - gdzie tu logika, jo się pytom? :rozglada: :spiewa:
Może ktoś zauważył kątem oka - w ciekawym miejscu Ola trzymała słoiczek z malinowym eliksirem w czasie jazdy autkiem :rozglada:
Ja tam bym nie potrafił operować gazem, sprzęgłem i hamulcem, mając słoik między udami. Od razu widac kto jest "pro"
22
Ja tam bym nie potrafił operować gazem, sprzęgłem i hamulcem, mając słoik między udami. Od razu widac kto jest "pro"

-
O, kolega wraca do zdrowia
22
Ubiegłotygodniowy odcinek mocno mnie zniechęcił ( interesujące botki Oli pokazane tylko przez ułamek sekundy, ćwiczenia gimnastyczne w mocno zabudowanym sportowym biustonoszu, a z drugiej strony ciągłe, idiotyczne gadki przez CB i bezsensowne szczerzenie zębów ) , że zapomniałem dziś obejrzeć. Pozostaje piątek.

Ubiegłotygodniowy odcinek mocno mnie zniechęcił ( interesujące botki Oli pokazane tylko przez ułamek sekundy, ćwiczenia gimnastyczne w mocno zabudowanym sportowym biustonoszu, a z drugiej strony ciągłe, idiotyczne gadki przez CB i bezsensowne szczerzenie zębów ) , że zapomniałem dziś obejrzeć. Pozostaje piątek.
Albo TVN Playerepsztajnek pisze:Pozostaje piątek.

ja też zapomniałem o 20.45, dlatego później uderzyłem na:epsztajnek pisze:zapomniałem dziś obejrzeć. Pozostaje piątek.
:spiewa:matik pisze: TVN Player
Tak czy inaczej, cały odcinek raczej się koledze nie spodoba
Mi widok ząbków Aleksandry nie przeszkadza, może jedynie te niebiesko-zielono-rozmaite manikjury :rozglada:epsztajnek pisze:Ubiegłotygodniowy odcinek mocno mnie zniechęcił ( interesujące botki Oli pokazane tylko przez ułamek sekundy, ćwiczenia gimnastyczne w mocno zabudowanym sportowym biustonoszu, a z drugiej strony ciągłe, idiotyczne gadki przez CB i bezsensowne szczerzenie zębów )
CB jeszcze można znieść, ale te ustawki z ludźmi na trasie - to dopiero wpieniająca sprawa :hmm:
W poprzednich sezonach było tego dużo mniej
-
Dlaczego, kiedy czytałem ten wpis, przed oczami stanęła mi Ola w spodniach ?nouze pisze:Może ktoś zauważył kątem oka - w ciekawym miejscu Ola trzymała słoiczek z malinowym eliksirem w czasie jazdy autkiem :rozglada:
Ja tam bym nie potrafił operować gazem, sprzęgłem i hamulcem, mając słoik między udami.
Pewnie dlatego, aby zostać mile zaskoczonym przy oglądaniu tej sceny

Wyobraźnia jednak płata figle

Nawiasem pisząc, Ola wraz z operatorem kamery starali się zwrócić naszą uwagę na coś zupełnie innego
ale my, niezmiennie i konsekwentnie, wpatrujemy się tam gdzie nie należy :devil:
ale my, niezmiennie i konsekwentnie, wpatrujemy się tam gdzie nie należy :devil:
-
- Nowicjusz
Ktoś wie czy wszystkie odcinki "Oli w trasie 2" są już nakręcone? a może ktoś wie gdzie teraz się obraca? chciałbym zobaczyć na żywo te śliczne ząbki uścisnąć dłoń a nawet zrobić sobie z nią fotke.