O Annie nie da się tego powiedzieć :hyh:
Dogłębnie wkurwia mnie to marginalizowanie Redaktor Jot przez TVN24

Ciekawe czy ktoś jeszcze pamięta że to była czołowa dziennikarka tej stacji :>
Moderator: Łukasz
Może do rozrywki będzie odpowiednia ?nouze pisze:na publicystykę za słaba, na programy specjalne też już za słaba
wtedy nasze mroczne wyobrażenia leżą i kwicząepsztajnek pisze:Może do rozrywki będzie odpowiednia ?
aj have a dream... zaprzyjaźniona stacja... zmotoryzowana kobieta... perlisty uśmiech... :spiewa:epsztajnek pisze:W końcu któż może poprowadzić wieczór sylwestrowy po Joasi K. ?
okazji do zobaczenia Anny za stołem było tak wiele, że nie ma co sobie zawracać gitary tym epizodem :rozglada:pkp pisze:1. Chciałem zobaczyć jak pani redaktor prezentuje się z perspektywy "Dnia na żywo" i w dniu wybuchu gazu w Wielkopolsce była okazja zobaczyć panią AJ przy głównym stole
rekonstrukcja rządu - przedłużony dzień na żywo w składzie Joanna Kryńska, A. Kalczyńskapkp pisze:3. O co kaman z dzisiejszym programem, bo nie miałem możliwości obejrzenia? Może ma ktoś jakieś nagranie?
Prowadzi Katarzyna Werner, a nie Anita Werner.milanos pisze:Dzisiaj jako prowadząca 15 nż Pani A. Werner.
Fakt, mój błąd.pkp pisze:Prowadzi Katarzyna Werner, a nie Anita Werner.milanos pisze:Dzisiaj jako prowadząca 15 nż Pani A. Werner.
A poza tym tak myślałem, że to KW jak w tle przy komputerach zobaczyłem krótkie włosy.
A może po wczorajszym numerze rzuciła papiery? :>milanos pisze:Czyżby Pani Ania była na jakimś zwolnieniu? A może urlop?
Słuszniepozytywnie24 pisze:Kasia Werner kończąc dzisiejszą 15 na żywo pożegnała się słowami "do jutra".Skoro tak, to pewnie można spodziewać się jej i w dniu jutrzejszym
I tutaj trochę mi brzydko pachnie - nie ma PiSiu , więc Kasia Werner na 15-tą, a Ania .... do tak zwanej "rezerwy kadrowej" ( pensja leci, ale bez występów ) :mhm:Tym bardziej, że wczoraj i dziś nie ma jej programu.
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot], Google [Bot] i 21 gości