Ale to chyba nic poważnego, jest w domu, nie w szpitalu?
Moderator: Łukasz
A mi się wydaje, że to z powodu rekonstrukcji, a Pani Ani zdrowia życzę.pkp pisze:To pewnie dlatego "Dzień na żywo" w środę był dłuższy.
Nie widzę tego :rozglada:epsztajnek pisze:Toż to słodka niewinność w czystej postaci
Chodziło mi o tę sukienkę o "romantycznym" kroju, "romantycznie" podtuszowane rzęsy, co w połączeniu z taką, a nie inną fryzurą, dało właśnie "taki" efekt.nouze pisze: Nie widzę tego W każdym razie nie na tym zdjęciu
A może to była lokówka ? :mhm:mi ten przedmiot wygląda na... maszynkę do strzyżenia
Wczoraj był podobny urywek, patrz 5 pierwszych screenów:P A co do tego przedmiotu (ja mam bardzo niewyraźny screen, więc ciężko ustalić) co nie zmienia faktu, że faktycznie wygląda to jak maszynkanouze pisze:Dziś na koniec dnż był krótki urywek ze studia... sorry :stop: - kącika w studiu dla 15 na żywo. Może wcześniej już bywał taki widoczek, ja dziś trafiłem po raz pierwszy.
Enyłej, w czasie tej krótkiej prezentacji, do Anny podeszła kobieta z pewnym przedmiotem :mhm:
Obejrzałem najpierw na streamie, potem przejrzałem w HD na nagrywarce - mi ten przedmiot wygląda na... maszynkę do strzyżenia. Łodofak? :uhh:
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot], Google [Bot] i 17 gości