[TVN] X FACTOR
Moderator: Łukasz
-
- Czasem tu wpada
Re: X FACTOR
Mamy pierwszą zapowiedź! http://xfactor.tvn.pl/wideo,2103,v/przy ... 11763.html
Zabrakło mi w tej zapowiedzi informacji o nowej 4 jurorce i doprecyzowania pojęcia "zespoły", czyli drugiej nowości nadchodzącej edycji.
"Śpiewasz? (pokazana Olga Barej) Grasz? (pokazana Agnieszka Czachor z gitarą) Chcesz wystąpić ze swoim zespołem? (pokazane grupy)" - ja po samym tym spocie w TV nie domyśliłbym się, że mogą wziąć udział także grupy wokalno-instrumentalne, bardziej soliści grający na instrumentach ;p
"Śpiewasz? (pokazana Olga Barej) Grasz? (pokazana Agnieszka Czachor z gitarą) Chcesz wystąpić ze swoim zespołem? (pokazane grupy)" - ja po samym tym spocie w TV nie domyśliłbym się, że mogą wziąć udział także grupy wokalno-instrumentalne, bardziej soliści grający na instrumentach ;p
Na pocieszenie - udał się wywiad w "Dzień Dobry TVN":http://dziendobry.tvn.pl/wideo,2064,n/j ... 07344.htmlmusicomaniakk pisze:X Factor nie mógł przyciągnąć takich gwiazd mimo, że to najpopularniejszy program na świecie, a Must Be The Music robi to bez żadnych problemów. 17 listopada James Arthur w finale programu :O nie do pomyślenia według mnie.
http://www.eska.pl/news/james_arthur_w_ ... ideo/89851
Z jednej strony udało się zaprosić Arthura, z drugiej- nie miało to żadnego znaczącego wpływu na widownię. Wg mnie wystarczyłoby zaprosić kogoś sensownego na finał, myślę że szanse na Lanę Del Rey, Emeli Sande czy coś podobnego byłyby spore, JEŚLIBY zabrać się do tego w porę. Na zwykłe odcinki Adę Szulc, czy Podsiadło, Lisowską, Bednarka myśle że by wystarczyło.
A co do samego programy nadal nic nie wiemy i chyba do stycznia się nie dowiemy niczego. Nawet skład jury nie jest znany, bo wiadomo że będzie Farna i Wojewódzki. W żadnym info do tej pory stacja nie wymieniła składu, jedynie pisała o poszerzeniu panelu z 3 do 4 osób. Nie wiadomo co się stanie z formułą i jak wcześnie rozpocznie się emisja.
A co do samego programy nadal nic nie wiemy i chyba do stycznia się nie dowiemy niczego. Nawet skład jury nie jest znany, bo wiadomo że będzie Farna i Wojewódzki. W żadnym info do tej pory stacja nie wymieniła składu, jedynie pisała o poszerzeniu panelu z 3 do 4 osób. Nie wiadomo co się stanie z formułą i jak wcześnie rozpocznie się emisja.
To płyta z uczestnikami "X Factor-a" o której ktoś gdzieś wspominał: http://allegro.pl/plyta-sila-milosci-z- ... 93454.html
A no właśnie, ja o tym pisałem jakiś czas temu. Całkiem szybko ogarnęli temat :)Trzeciak pisze:To płyta z uczestnikami "X Factor-a" o której ktoś gdzieś wspominał: http://allegro.pl/plyta-sila-milosci-z- ... 93454.html
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Dlaczego tak nie może być z XF... Można niby wysyłać video (co jest traktowane tylko jako dodatek), ale i tak trzeba stawić się na precastingu (w TYLKO 4 miastach)... :|MBTM
Casting internetowy dla wszystkich tych, którzy nie mogą dojechać do miast castingowych. Wystarczy, że nagrasz swój występ na kamerę, komórkę lub mp3 i wyślesz go nam. Możesz przesłać link do youtube lub plik video nie większy niż 50mb.
Na zgłoszenia czekamy do 15 grudnia. nie czekaj - zgłoś się - to jest ostatnia szansa !!! A jeśli masz pytania - obserwuj posty na stronie - odpowiadamy na nie w folderze "wiadomości". Zgłoszenia wysyłajcie na adres: .....
Jest taka możliwość ale tylko dla zespołów.
https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... 181&type=1
Maya Hyży podpisała umowe z SONY MUSIC !!! ;D
Maya Hyży podpisała umowe z SONY MUSIC !!! ;D
Na stronie pojawił się nowy regulamin. 6 odcinków na żywo, 4 podwójne eliminacje... ech...

Żartujesz, prawda? :/bartek09 pisze:Na stronie pojawił się nowy regulamin. 6 odcinków na żywo, 4 podwójne eliminacje... ech...
Będzie 1 wielki chaos + nerwówka, bo zapewne odcinki nie będą dłuższe...
(jednak szkoda, że to Polsatowi nie udało się wykupić formatu, po tym co widzę muszę stwierdzić, że lepiej by go potraktowali - aż ciężko to przyznać ;p)
~~~~~~~~~~~~~~~~
http://xfactor.tvn.pl/aktualnosci,2102, ... 06489.html
Chyba trzeba im zmontować filmik i wygarnąć parę rzeczy... ;P
Niee, kurde to już są naprawdę jaja, wydłużcie może jeszcze reklamy. Teraz jedno jest pewne, o występach zaproszonych gwiazd w odcinkach live możemy pomarzyć. Jak coś niszczyć to do końca...TheXF pisze:Żartujesz, prawda? :/bartek09 pisze:Na stronie pojawił się nowy regulamin. 6 odcinków na żywo, 4 podwójne eliminacje... ech...
Będzie 1 wielki chaos + nerwówka, bo zapewne odcinki nie będą dłuższe...
(jednak szkoda, że to Polsatowi nie udało się wykupić formatu, po tym co widzę muszę stwierdzić, że lepiej by go potraktowali - aż ciężko to przyznać ;p)
Ja głupi myślałem, że TVN i firma produkująca XF przejrzeli na oczy.
Czyli zamiast zwiększyć liczbę odcinków to ją zmniejszono, bo będzie ich 13, a nie 14 jak zawsze. Chyba, że może bootcamp albo domy jurorskie zostaną rozszerzone.
Jak na razie nie podzielam waszych obaw. Ważne, że na razie i tak odświeżają format, a nie jak "Mam Talent", gdzie program jest od 6 edycji ten sam, a zmieniają się (poza jurorami) tylko uczestnicy.
P. S.: Jak wynika z regulaminu - castingi jurorskie tylko w Zabrzu.
P. S.: Jak wynika z regulaminu - castingi jurorskie tylko w Zabrzu.
Tymczasem Ewa Farna informuje, że jej udział w X Factorze nie jest pewniakiem
"MOI DRODZY,
moze wreszcie czas sie wypowiedziec...
CHODZI O X FACTOR.
Narazie media oraz TVN podjeli decyzje, ale ja na temat swojego udzialu w programie narazie NIC NIE WIEM. Nie moge wiec potwierdzic udzialu ani go zdementowac.
Trwaja negocjacje, ale to dopiero od niedawna. Cala akcja do niedawna dziala sie bez mego udzialu.
A wiec, nie wierzcie temu, co sama osobiscie Wam tutaj nie potwierdze:).
Narazie nic nie jest pewne, musze sie zastanowic, bo znam siebie i wiem jak takie programy bardzo mnie pochlaniaja i ile serca i czasu w to wkladam... A jest tez ciemniejsza strona medalu, jak z pewnoscia wszyscy wiemy, trzeba byc przygotowany psychicznie na wszelki atak:).
Bardzo mi sie podoba propozycja ze wzgledu na ulubionych jurorow oraz stacje, ktora cenie i lubie, jednak jest tez sporo innych faktorow. A poniewaz pojawila sie nowa plyta i przygotowujemy trase, mam na celu przede wszystkim zagrac sporo dobrych koncertow dla swoich fanow. Bede Was informowac tutaj na fanpage oraz oficjalnej stronie ewafarna.pl.
Dziekuje za zrozumienie.
Ewa"

"MOI DRODZY,
moze wreszcie czas sie wypowiedziec...
CHODZI O X FACTOR.
Narazie media oraz TVN podjeli decyzje, ale ja na temat swojego udzialu w programie narazie NIC NIE WIEM. Nie moge wiec potwierdzic udzialu ani go zdementowac.
Trwaja negocjacje, ale to dopiero od niedawna. Cala akcja do niedawna dziala sie bez mego udzialu.
A wiec, nie wierzcie temu, co sama osobiscie Wam tutaj nie potwierdze:).
Narazie nic nie jest pewne, musze sie zastanowic, bo znam siebie i wiem jak takie programy bardzo mnie pochlaniaja i ile serca i czasu w to wkladam... A jest tez ciemniejsza strona medalu, jak z pewnoscia wszyscy wiemy, trzeba byc przygotowany psychicznie na wszelki atak:).
Bardzo mi sie podoba propozycja ze wzgledu na ulubionych jurorow oraz stacje, ktora cenie i lubie, jednak jest tez sporo innych faktorow. A poniewaz pojawila sie nowa plyta i przygotowujemy trase, mam na celu przede wszystkim zagrac sporo dobrych koncertow dla swoich fanow. Bede Was informowac tutaj na fanpage oraz oficjalnej stronie ewafarna.pl.
Dziekuje za zrozumienie.
Ewa"