Anna Jędrzejowska
Moderator: Łukasz
Re: Anna Jędrzejowska
dokładnie tak było
w tym samym czasie, zza telewizorka chciał się wbić jakiś jegomość, ale widząc że kamera jeszcze wisi schował się z powrotem
w tym samym czasie, zza telewizorka chciał się wbić jakiś jegomość, ale widząc że kamera jeszcze wisi schował się z powrotem
Cisza. Spokój. Trochę zdjęć. Zaduma...
Nieme kino czy jak?
Za dwa dni forumery, trzeba zacząć jakąś agitkę i zapewnić Annie wyjście z grupy... stop :stop: , wejście do drugiej rundy w kategorii Miss srebrnego ekranu
bo niektórzy już zacierają łapska na nominacje do lelum-polelum. W zeszłym roku uniknęliśmy dramatu, ale jak mawiają mędrcy samarytańscy - co się odwlecze... :rozglada:
Nieme kino czy jak?
Za dwa dni forumery, trzeba zacząć jakąś agitkę i zapewnić Annie wyjście z grupy... stop :stop: , wejście do drugiej rundy w kategorii Miss srebrnego ekranu

bo niektórzy już zacierają łapska na nominacje do lelum-polelum. W zeszłym roku uniknęliśmy dramatu, ale jak mawiają mędrcy samarytańscy - co się odwlecze... :rozglada:
-
- Fanatyk :)
Sam sobie odpowiedziałeśnouze pisze:Nieme kino czy jak?

Scenografia scenografią, ale kostiumolog chyba stracił posadę ( chociaż ostatnio chyba pojawiły się nowe pantofelki ) no i końcówki scenariusza są ucięte ( ale może to kaprysy naszej Gwiazdy

Anna ma potencjał, który nie jest wykorzystywany. 15 na żywo dla mnie to porażka, nie ukrywam mój typ w Forumerach w kategorii program do wymiany. Lepszy dla Anny byłby powrót do DNŻ, a tak właściwie to nie rozumiem czemu jej nie wzięli to Faktów po odejściu Tadli, dla mnie była murowaną kandydatką, Fakty w parach to było coś i w FpF i FpP też dała by sobie radę. Bo jak widzę Knapika w FpP to przełączam. Nie da się oglądać 

Powtarzam się, ale wg mnie Anna jest już chyba zaszufladkowana przez włodarzy stacji jako niespecjalnie perspektywiczna :mhm:
Słyszałem różne wersje z tymi Faktami, na forum i prywatnie. Ale widać wyraźnie że stopniowo odgrywa coraz mniejszą rolę w TVN24, spadła z publicystyki, spadła z wydań specjalnych, 15 na żywo została zepchnięta w studyjny kąt :rozglada:
dopóki nagrywarka HD mi działa
22
x:
Tylko kolego starszy serdeczny - bez takich numerów jak rok temu, że w pierwszej turze głosowania pan nie uczestniczy :grozi:
Słyszałem różne wersje z tymi Faktami, na forum i prywatnie. Ale widać wyraźnie że stopniowo odgrywa coraz mniejszą rolę w TVN24, spadła z publicystyki, spadła z wydań specjalnych, 15 na żywo została zepchnięta w studyjny kąt :rozglada:
ja bym chciał te letnie, czarne wiązane na obcasie :tanczy: (panie w ciepłych miejscach pracy normalnie w podobnych paradują przez cały rok :spiewa: )epsztajnek pisze: chociaż ostatnio chyba pojawiły się nowe pantofelki
dopóki nagrywarka HD mi działa

albo rozkazepsztajnek pisze: no i końcówki scenariusza są ucięte ( ale może to kaprysy naszej Gwiazdy

Tylko kolego starszy serdeczny - bez takich numerów jak rok temu, że w pierwszej turze głosowania pan nie uczestniczy :grozi:
Widzę, że kolega lepiej poinformowany ode mnienouze pisze:Za dwa dni forumery

Forumery startują w środę, ale ciiiicho sza!
Też tak sądziłem, jednak jak w okresie wakacyjnym programu nie było, to jednak wtedy do mnie dotarło, że potrafię się więcej dowiedzieć z jednak o wiele ciekawszej ''15 na żywo'' niż z DNŻlee pisze:15 na żywo dla mnie to porażka

No to obaliłeś tradycję, bo odkąd pamiętam forumery startowały 16.12matik pisze:Widzę, że kolega lepiej poinformowany ode mnie
Forumery startują w [...], ale ciiiicho sza!

Dosyć mocno zaczyna mnie nudzić kolor i kształt obecnej fryzury Anny :ech:
Myślałem że to tylko wina powtarzających się wdzianek, ale to chyba przez te włosy coraz częściej nagrania z 15-tej przeglądam jedynie z przyzwyczajenia :mhm: (a miało być tylko miło przed forumerami :spiewa: )
Imidżu z 2007/08 wróć :rydzyk:
Myślałem że to tylko wina powtarzających się wdzianek, ale to chyba przez te włosy coraz częściej nagrania z 15-tej przeglądam jedynie z przyzwyczajenia :mhm: (a miało być tylko miło przed forumerami :spiewa: )
Imidżu z 2007/08 wróć :rydzyk:
Mogłeś te kilkanaście godzin jeszcze wytrzymaćnouze pisze:(a miało być tylko miło przed forumerami :spiewa: )

czarny PR :devil:matik pisze:Mogłeś te kilkanaście godzin jeszcze wytrzymać
-
- Fanatyk :)
Nie mówiłem, że zrobił się słodki aniołeknouze pisze:ale to chyba przez te włosy coraz częściej nagrania z 15-tej przeglądam jedynie z przyzwyczajenia

przyszła koza do woza :devil:Imidżu z 2007/08 wróć
Pewnie to, że p. Ania jest bardzo ładną i sympatyczną kobietą, a stylizacje, które nosi na wizji pasują do 60-latki...