Ewa Drzyzga
Moderator: Łukasz
no dziennikarze Faktu to wszĂŞdzie wejdÂą
no i dobrze, bo to gazeta wywoÂłujÂąca sensacjĂŞ i zajmujÂąca siĂŞ tylko takimi sprawami a ja takie gazety lubiĂŞ czytac
Nawet jak Kulczyk leÂżaÂł w tym szpitalu w Londynie [chyba]
to ¿aden dziennikarz nie móg³ tam wejœÌ do œrodka, nawet wys³annik Faktów relacje zdawa³ z zewn¹trz a we Fakcie siê ukaza³a nastêpnego dnia fotka na stronie g³ównej - Kulczyka lez¹cego w³asnie w tym szpitalu - widaÌ, ze zdjêcie robione z korytarza i z zaskoczenia
oni to wszĂŞdzie wejdÂą

no i dobrze, bo to gazeta wywoÂłujÂąca sensacjĂŞ i zajmujÂąca siĂŞ tylko takimi sprawami a ja takie gazety lubiĂŞ czytac

Nawet jak Kulczyk leÂżaÂł w tym szpitalu w Londynie [chyba]
to ¿aden dziennikarz nie móg³ tam wejœÌ do œrodka, nawet wys³annik Faktów relacje zdawa³ z zewn¹trz a we Fakcie siê ukaza³a nastêpnego dnia fotka na stronie g³ównej - Kulczyka lez¹cego w³asnie w tym szpitalu - widaÌ, ze zdjêcie robione z korytarza i z zaskoczenia
oni to wszĂŞdzie wejdÂą

Każdego dnia toczy się życie - Jesteśmy po to aby je pokazać - Cała prawda całą dobę - TVN24
TVN - PROGRAMOWO NAJLEPSZA
No to ambitn¹ prase czytasz, nie ma co... Najwa¿niejsze, ¿e gazety typu Fakt lub Superexpress s¹ tak wiarygodne jak dziennik na TV Trwam... A sprawy s¹ naprawdê godne uwagi: plastikowy telefon dla WC Kaczki, ucieczka sprzed o³tarza w Hrubieszowie... Najbardziej rozwala mnie pani z cycem na ostatniej stronie Faktu, która ma zawsze takie mega g³êbokie przemyœlenia.Anonymus pisze:no dziennikarze Faktu to wszêdzie wejd¹
no i dobrze, bo to gazeta wywoÂłujÂąca sensacjĂŞ i zajmujÂąca siĂŞ tylko takimi sprawami a ja takie gazety lubiĂŞ czytac![]()
Tak, myœlê, ¿e Miko³aj Kunica któy dawa³ livy sprzed szpitala powinien wejœÌ do ³ó¿ka Kulczyka i porozmawiaÌ jeszcze z nim a na koniec daÌ mu buzi. ALe zgadzam siê, ¿e dziennikarze tych szlachetnych dzienników napewno ju¿ maj¹ zarezerwowane miejsca pod ³ózkiem na ktorym Ewa Drzyzga urodzi potomkaAnonymus pisze: Nawet jak Kulczyk le¿a³ w tym szpitalu w Londynie [chyba]
oni to wszĂŞdzie wejdÂą![]()

MAKEPOVERTYHISTORY
NIe ma wÂątpliwoÂści, Âże dowiemy siĂŞ tak czy tak o tym. Drzyzga jest znana z tego, Âże jej prywatne zycie jest jednÂą wielkÂą tajemnicÂą, ale tego nie bĂŞdzie siĂŞ daÂło ukryĂŚ. Ciekawe jak dowiedzÂą siĂŞ gdzie rodzi
Pewnie w pobliÂżu jej domu juÂż czatujÂą szpiedzy ktĂłrzy doniosÂą, Âże Drzyzga wychodzi z walizeczkÂą i udaje siĂŞ w bliÂżej nieokreÂślonym kierunku

MAKEPOVERTYHISTORY
(nie mogÂłam sie dzis tu dostac :? )
EWA URODZIÂŁA SYNKA
z srody na czwartek, napisaÂł o tym fakt i super ekspres.
MaÂły jest zdrowy i wazy 2700g. nie ma jeszcze imienia.
gratuluje jej za caÂłego serca 

EWA URODZIÂŁA SYNKA

Ostatnio zmieniony piątek 26 lis 2004, 21:31 przez aniab, łącznie zmieniany 1 raz.
no to gratulacje dla Ewy
pomimo tego, ¿e by³¹ w ci¹¿y program jednak nagrywa³a ca³y czas... ciekawe jak bêdzie teraz...
stanie na pewno przed wyborem: praca czy dziecko
jeÂżeli bĂŞdzie dalej chciaÂła nagrywaĂŚ odcinki RozmĂłw w toku no to z pewnoÂściÂą bĂŞdzie miaÂła mniej czasu dla dziecka

pomimo tego, ¿e by³¹ w ci¹¿y program jednak nagrywa³a ca³y czas... ciekawe jak bêdzie teraz...
stanie na pewno przed wyborem: praca czy dziecko
jeÂżeli bĂŞdzie dalej chciaÂła nagrywaĂŚ odcinki RozmĂłw w toku no to z pewnoÂściÂą bĂŞdzie miaÂła mniej czasu dla dziecka
Każdego dnia toczy się życie - Jesteśmy po to aby je pokazać - Cała prawda całą dobę - TVN24