Szkło kontaktowe
Moderator: Łukasz
Re: "Szkło kontaktowe" TVN24
Ktoś to jeszcze ogląda? 

Bardzo, bardzo rzadko. Najlepiej wypadają wydania weekendowe, ale te z panami Wojciechem Zimińskim, Jerzym Iwaszkiewiczem bądź Grzegorzem Markowskim.
-
- Czasem tu wpada
A ja oglądam Szkło codziennie
-
- Czasem tu wpada
Co wczoraj pokazywali w Szkle Kontaktowym? I czy w Szkle pokazywali wczoraj fragment tego : http://www.youtube.com/watch?v=4JC-HZvZIu0 filmu z Panem Iwaszkiewiczem?
Gdzie się podział Janusz Weiss?
Pewnie nie ma już dla niego miejsca w tym programie, zbyt ciasno jest w loży komentatorskiej. :spiewa:
Witam serdecznie.
Prosiłbym o informację, kto był gościem Szkła Kontaktowego w dniu 08.12.2013 – niedziela.
Teściowa stwierdziła, iż pan jest super i chciałby pod choinką znaleźć jego książkę.
Musze ją kupić jej na święta ale nie mogę znaleźć w Internecie żadnej informacji odnośnie autora.
Sam oglądałem od połowy program i faktycznie gość był fajny.
Z góry dziękuję za przesłanie informacji.
Prosiłbym o informację, kto był gościem Szkła Kontaktowego w dniu 08.12.2013 – niedziela.
Teściowa stwierdziła, iż pan jest super i chciałby pod choinką znaleźć jego książkę.
Musze ją kupić jej na święta ale nie mogę znaleźć w Internecie żadnej informacji odnośnie autora.
Sam oglądałem od połowy program i faktycznie gość był fajny.
Z góry dziękuję za przesłanie informacji.
-
- Bywalec
Gdyby Zimiński i Markowski nie pojawiali się w roli komentatorów, a tylko gospodarzy to byłoby miejsce dla Weissa.
Stary, młody, siwy, łysy? :rozglada:ToQ pisze:Prosiłbym o informację, kto był gościem Szkła Kontaktowego w dniu 08.12.2013 – niedziela.
Napisz jak wyglądał to odgadniemy

Na stronie internetowej są wszystkie materiały za wyjątkiem właśnie ubiegłej niedzieli. 
Proszę wpisać w wyszukiwarkę grafiki Google w pierwszej kolejności Grzesiek Markowski, Wojciech Zimiński, Jerzy Iwaszkiewicz... Nie wiem kto tam jeszcze mógł być w niedzielę, ale jak falstart to będziemy szukać dalej.
Tylko żaden z nich książki chyba nie wydał.

Proszę wpisać w wyszukiwarkę grafiki Google w pierwszej kolejności Grzesiek Markowski, Wojciech Zimiński, Jerzy Iwaszkiewicz... Nie wiem kto tam jeszcze mógł być w niedzielę, ale jak falstart to będziemy szukać dalej.

-
- Czasem tu wpada
Ależ wydał książkę.Książkę wydał Jerzy Iwaszkiewicz.Jego książka nosi tytuł ''Kot w pralce''Camilo pisze:Na stronie internetowej są wszystkie materiały za wyjątkiem właśnie ubiegłej niedzieli.
Proszę wpisać w wyszukiwarkę grafiki Google w pierwszej kolejności Grzesiek Markowski, Wojciech Zimiński, Jerzy Iwaszkiewicz... Nie wiem kto tam jeszcze mógł być w niedzielę, ale jak falstart to będziemy szukać dalej.Tylko żaden z nich książki chyba nie wydał.
No to w takim razie @ToQ raczej na pewno chodziło o Pana Iwaszkiewicza. :mhm:
Nawet nie wiedziałem, że coś wydał w zeszłym roku, ale z tego co widzę, to tylko zbiór felietonów z "Vivy" ukazujących się przez 11 lat.
Nawet nie wiedziałem, że coś wydał w zeszłym roku, ale z tego co widzę, to tylko zbiór felietonów z "Vivy" ukazujących się przez 11 lat.
Świąteczne wydania programu nie będą na żywo - poprowadzi Tomasz Sianecki a wśród komentatorów będą Wojciech Zimiński i Grzegorz Markowski.
szkoda... :?
Taka już chyba nowa, świecka tradycja tego programu, że w Boże Narodzenie i Sylwestra lecą z puszki. :spiewa:
Mogli chociaż w takim razie dla urozmaicenia zaprosić jakichś innych komentatorów, którzy normalnie nie występują... :hyh:
Mogli chociaż w takim razie dla urozmaicenia zaprosić jakichś innych komentatorów, którzy normalnie nie występują... :hyh: