Brygida Grysiak
Moderator: Łukasz
Re: Brygida Grysiak
Brygida Grysiak jest super profesjonalnąd dziennikarką! Bardzo ją cenie, ale dawno nie widziałem, wiadomo czemu?
Jam
mam to samo czyżby przyrost naturalny nam się zwiększył??
-
- Fanatyk :)
Ano zwiększył
Tym razem dziewczynka
( chociaż z dzisiejszej wypowiedzi Brygidy wynika, że jeszcze pobędzie na urlopie )

Tym razem dziewczynka

( chociaż z dzisiejszej wypowiedzi Brygidy wynika, że jeszcze pobędzie na urlopie )
Jutro Brygida Grysiak po 8:05 w TVN24 
Kto wie, może to już powrót po urlopie? Chociaż spodziewać się mogę, że jak co roku na początku kwietnia w tym samym temacie toczyć się będzie rozmowa.

Kto wie, może to już powrót po urlopie? Chociaż spodziewać się mogę, że jak co roku na początku kwietnia w tym samym temacie toczyć się będzie rozmowa.
-
- Bywalec
Brygida Grysiak wraca do TVN24. Będzie przygotowywała materiały dla programów "Tak jest" i "Czarno na białym":
http://www.wirtualnemedia.pl/artykul/br ... tene-tvn24#
http://www.wirtualnemedia.pl/artykul/br ... tene-tvn24#
Przy obecnej kadrze prezenterskiej należałoby Ją bardziej przywrócić do prowadzenia serwisów niż angażować w felietony do "Tak jest", z którymi poradzi sobie nawet świeżo upieczony student.
-
- Fan Forum
Może poprowadzi też program jak Morozowski będzie na urlopie?:-)
To tylko moje skromne zdanie
BG, mam wrażenie, z niebytu wreszcie się przebiła. Jej wywiad z rosyjskim ambasadorem stał się jednym z tematów weekendu. Nawet z twarzy Schetyny zmył ten szelmowski uśmieszek.
-
- Fan Forum
Doszło do tego, że ambasada Rosji żąda od tvn24 przeprosin za "zmanipulowany wywiad".
To tylko moje skromne zdanie
Prowokacja nie bardzo im się udała, więc próbują podgrzewać atmosferę z innej strony. Teraz już raczej nikt nie da się w to wciągnąć.
-
Wczoraj , przewijając poranek, pomyślałem - jakże to tak, wizyta Papieża, a Brydzi ni widu ni słychu ?
No i się pojawiła

No i się pojawiła

-
- Bywalec
Jest w Krakowie?epsztajnek pisze:Wczoraj , przewijając poranek, pomyślałem - jakże to tak, wizyta Papieża, a Brydzi ni widu ni słychu ?![]()
No i się pojawiła
-
Tak, jest w Krakowie.
Przeprowadziła wywiady z "ambasadorami ŚDM"
Przeprowadziła wywiady z "ambasadorami ŚDM"