Anna Jędrzejowska
Moderator: Łukasz
Re: Anna Jędrzejowska
Ja tam widzę ten program w ramówce na 7 stycznia jak i kolejne :>
Inna sprawa, "BiŚ" reklamowali Tejchman, Węglarczyk, Stawiski, Pałasiński i (chyba) Stanilewicz.
Gdyby Anna też miała tam się pojawiać, to wyszedłby kolejny kwas. Bo co, mniej rozpoznawalna od tego grona żeby zachęcić widzów do nowej stacji, czy jak? :hyh:
Gdyby Anna też miała tam się pojawiać, to wyszedłby kolejny kwas. Bo co, mniej rozpoznawalna od tego grona żeby zachęcić widzów do nowej stacji, czy jak? :hyh:
Oj sory spojrzałem na program na 6.1.2014matik pisze:Ja tam widzę ten program w ramówce na 7 stycznia jak i kolejne :>
Od dawna jestem zdania, że to biuro prasowe w TVN powinni wysłać na jakiś dłuższy i najlepiej bezpłatny urlop. :>
Zapomniałem dzisiaj o 15 na żywo
4 Była jakaś ciekawa kreacja? Kto poratuje capsami?:)

Według mnie dziś produkcja zrobiła nam MEGA świąteczny prezent. Mnie dzisiejsza kreacja bardzo się podobała 

1.rozpięta bluzka :plus:
2.niski topik :brawa:
3.wisiorek wpadający pod spód, w domyśle dokładnie pomiędzy... pomiędzy... :rozglada: ... miękkości
22
4.mnogość rozważań, jak miło byłoby być na miejscu takiego wisiorka :spiewa:
2.niski topik :brawa:
3.wisiorek wpadający pod spód, w domyśle dokładnie pomiędzy... pomiędzy... :rozglada: ... miękkości

4.mnogość rozważań, jak miło byłoby być na miejscu takiego wisiorka :spiewa:
Klasa;) naprawdę wielka klasa;)
W takich bluzkach każda kobieta wygląda pięknie a nie chłopskie marynary.
Nie każda. He, ale w tym przypadku i marynarka nie szkodzi walorom.
ale ten smoking, to przyznasz że powinien już pójść w odstawkę :rozglada:Infor pisze:Nie każda. He, ale w tym przypadku i marynarka nie szkodzi walorom.
Jeśli potrafię dobrze liczyć - a potrafię, bo powtarzałem klasę w liceum tylko raz :stop: - to Anna prowadzi ex aequo z Joasią K. w klasyfikacji miss, jest 8-8 :jupi:
Mówią że mieszane uczucia to domena alkoholików i zniewieściałych projektantów mody. A tymczasem (nie wykluczając uzależnień i krawieckiego hobby forumowiczów) i tutaj będą tacy, ze sporym problemem którą panią wybrać w drugiej rundzie
Mówią że mieszane uczucia to domena alkoholików i zniewieściałych projektantów mody. A tymczasem (nie wykluczając uzależnień i krawieckiego hobby forumowiczów) i tutaj będą tacy, ze sporym problemem którą panią wybrać w drugiej rundzie

Joanna Krynska, ładna przyznaje, ale to jednak nie ta liga. W tej najlepszej " mega" bezkonkurencyjna jest Anna Jedrzejowka, szkoda, ze dopiero teraz Was odkryłem, nie wiem, czy mój głos bedzie sie liczył. Ale, co wisi...