Po pierwsze Poranki prowadzi jedynie w zastępstwach, a po drugie, jakby szefowie mieli negatywne sygnały od widzów, albo sami by zauważali, że coś jest nie tak jak powinno, to logika wskazywałaby, żeby go nie brać do porannego pasma. I jak wspomniał wcześniej Fabian - Igor w porannym programie nie czuje się najlepiej, co nie znaczy, że jest kiepskim dziennikarzem. Proponuję popatrzeć na inne programy i rozmowy jakie prowadzi (np. dzisiejszy program specjalny o godz. 10:30) i najlepiej też w archiwum youtube.com lub tvnwarszawa.pl, gdzie można zobaczyć jego programy polegające wyłącznie na dyskusji - i z gośćmi i z widzami. Jakby był tak kiepski jak uważasz, to by tak długo w tej stacji nie pracował. Nikt tam nikogo nie trzyma na siłę.opust pisze:Na całe szczęście chyba szefowie Sokołowskiego zauważają albo mają takie negatywne sygnały od widzów że rzadko go biorą do prowadzenia porannego serwisu .
Igor Sokołowski
Moderator: Łukasz
Re: Igor Sokołowski - Mister Srebrnego Ekranu 2012
Oj matik i tu się chyba mylisz , pewne wnioski nasuwają mi się same , ale aby nie naruszyć regulaminu tego forum nie chcę rozwinąć tej twojej myślimatik pisze :
Jakby był tak kiepski jak uważasz, to by tak długo w tej stacji nie pracował. Nikt tam nikogo nie trzyma na siłę.

Pozdrawiam
opust
-
- Czasem tu wpada
Akurat Sokołowski to jeden z najlepszych prezenterów w TVN24. :> Jest profesjonalny, ma charyzmę, radiowy głos, umie się wysłowić i nie daje się zaskoczyć nagłym wydarzeniom. Niby to niewiele, a jednak oglądając różne telewizje czy słuchając radia, dochodzę do wniosku, że to i tak bardzo dużo jak na współczesne czasy.
-
- Czasem tu wpada
Camilo,
Mów dalej, mów :brawa:
Mów dalej, mów :brawa:
-
- Czasem tu wpada
Re: Igor Sokołowski
Łaaaaaadne 
A jeszcze ładniejsze były wywiady, za które Pan red otrzymał pochwałę
-Bristol
-Mietek Szcześniak
- Z.Wodecki
- J.Wójcicki
Bardzo mi się podobało.

A jeszcze ładniejsze były wywiady, za które Pan red otrzymał pochwałę

-Bristol
-Mietek Szcześniak
- Z.Wodecki
- J.Wójcicki
Bardzo mi się podobało.
Re: Igor Sokołowski
Delikates.
Rozumiem, gdy ktoś brzydzi się na przykład skolopendry olbrzymiej, ale panikowanie przy mechanicznym żuczku wydaje mi się przesadą. 

-
- Bywalec
Re: Igor Sokołowski [Zasługuje na więcej 2013]
Igor Sokołowski dzisiaj w "Babilonie".
Najlepsze wydanie Babilonu, jakie pamiętam. Poprowadził świetnie i dostał doborowy skład gości. Bardzo istotne, że nie było żadnej przedstawicielki PiSu (chętnie użyłbym jakiegoś mocnego słowa, ale pozostanę przy tej adnotacji w nawiasie
).

Dobrze, że we wtorek wydanie powinno być na TVN Player, bo nie było mnie w domu, ale...
... tego nie byłbym do końca pewny, bo jako gospodarz (mimo, że na zastępstwie) powinien mieć wpływ na dobór gości, więc to być może akurat zasługa Igora.Fabian pisze:Poprowadził świetnie i dostał doborowy skład gości.
Wziąłem to pod uwagę, ale przez zastępstwo nie byłem pewien, czy zajmuje się wszystkim od A do Z, dlatego zostawiłem tak, jak napisałem pierwotnie, ale to szczegół.