Katarzyna Werner
Moderator: Łukasz
Re: Katarzyna Werner
P. Katarzyna Werner wprowadza bardzo dużo uroku do TVN24. Dla mnie to prawdziwa przyjemność "gościć " ją w moim domu.
Piękna, zmysłowa, elegancka i z poczuciem humoru.
Jako podstawówkowicz chętnie na nią spoglądałem z poziomu telewizora. Wpatrywałem się w jej oblicze także na wakacjach w Szczawnicy w lipcu 2012 roku (dla dygresji: nie odbieram telewizji satelitarnej, w przeciwnym razie siedziałbym wiecznie przed telewizorem i byłbym większym nieukiem niż jestem teraz).
Jako podstawówkowicz chętnie na nią spoglądałem z poziomu telewizora. Wpatrywałem się w jej oblicze także na wakacjach w Szczawnicy w lipcu 2012 roku (dla dygresji: nie odbieram telewizji satelitarnej, w przeciwnym razie siedziałbym wiecznie przed telewizorem i byłbym większym nieukiem niż jestem teraz).
-
- Czasem tu wpada
Miło widzieć 

Mam nadzieję, że kanał TVN 24 pojawi się w DVB-T w formie niekodowanej, wtedy zapewne ciągle leciałbym przed telewizor, gdyby leciał jakiś program, który prowadzi ta pani, która wczoraj prezentowała się tak genialnie.
Możesz o tym zapomnieć. To jest kanał płatny i takim pozostanie.Paweu pisze:Mam nadzieję, że kanał TVN 24 pojawi się w DVB-T w formie niekodowanej
Nie mam pieniędzy na platformy telewizji cyfrowej, a nawet, gdybym miał, duża liczba kanałów tematycznych może mnie uzależnić, nie tylko mnie, ale i moje rodzeństwo, i dlatego pozostaję przy DVB-T i czekam na kolejne multipleksy FTA.matik pisze:Możesz o tym zapomnieć. To jest kanał płatny i takim pozostanie.Paweu pisze:Mam nadzieję, że kanał TVN 24 pojawi się w DVB-T w formie niekodowanej
Ciekawe czy dziś ostatni raz Pani redaktor poprowadzi magazyn "Polska i Świat"... 1 stycznia Pani redaktor zaprasza na ''24 godziny'' w TVN24 Biznes i Świat.
-
- Bywalec
Degradacja. Kto oprócz Pani Werner będzie prowadził ten program?matik pisze:Ciekawe czy dziś ostatni raz Pani redaktor poprowadzi magazyn "Polska i Świat"... 1 stycznia Pani redaktor zaprasza na ''24 godziny'' w TVN24 Biznes i Świat.
Robert Stanilewicz. Pytanie tylko, czy Pani redaktor pozostaje w PiŚ? To też zagadka.
W takim razie kto zastąpi Kasię w Piś?
Według informacji prasowych ''24 godziny'' ma prowadzić duet. Może będzie tak, że pierwsza część o 22:00 będzie prowadzona akurat przez Stanilewicza (jest wtedy zamknięcie na amerykańskiej giełdzie) a dopiero drugą część będzie prowadzić Kasia Werner? Wtedy teoretycznie dalej mogłaby prowadzić PiŚ. No nic, zobaczymy jak to będzie w środę i w kolejnych dniach.
Katarzyna Werner właśnie pożegnała się z widzami Polski i Świata - ostatnie pożegnanie w Dniu po dniu.
-
- Bywalec
Jak dla mnie to głupia i niezrozumiała decyzja szefostwa informacji TVN.